Els misteris d’en Murdoch – 8×10 En Murdoch i el temple de la mort – Murdoch and the Temple of Death

En Murdoch no havia topat mai amb un assassí tan estrany: en aquest cas, no es tracta d’una persona, sinó d’un edifici. És un temple amagat enmig del bosc que sembla que conté alguna cosa molt valuosa, perquè està ple de trampes mortals per a qualsevol que intenti trobar-ne el secret. La investigació portarà en Murdoch a retrobar-se amb la doctora Bajjali, i aquesta arqueòloga egípcia li explicarà que el misteriós cas pot estar relacionat amb la recerca del Sant Grial.

Veure més detalls de la fitxa

Salve, rei Julien! – Temporada 2 – 2×07 Eleccions – Election

És el dia que el regne del rei Julien XIII es reuneix davant de la cova on viu el monstre Negrú i li tira menjar perquè no surti i els devori a tots. Però, “accidentalment” en Mort cau a la cova i el rei Julien, en Maurice i la Clover baixen a rescatar-lo. Una vegada dins de la cova, tenen una sorpresa que els deixa a tots tres garratibats i esmaperduts.

Veure més detalls de la fitxa

Majoria absoluta – Temporada 3 – 3×03 Consciències

La convocatòria d’una manifestació contra les guerres el mateix dia que la Judit compleix els quaranta trasbalsa la vida familiar. L’Eduard, acomodat i amb compromisos amb el poder, intenta impedir que la família se li “manifesti” amb l’excusa que els vol protegir, però davant la seva actitud dictatorial la família en ple li munta una vaga de silenci mentre la Judit s’aferra als ideals més radicals com un retorn a la joventut.

Veure més detalls de la fitxa

Babylon 5 – Temporada 4 – 4×14 Moments de transició – Moments of Transition

En William Edgars encarrega en Garibaldi que faci passar un paquet sense passar per les duanes, de la forma més discreta possible.
En Sheridan està preocupat per la Delenn, perquè degut a la guerra civil les comunicacions estan malament i no en sap rés.
La Lyta perd una feina de telèpata comercial perquè no es del Cos de PsicoExperts, té problemes des de que els Vorlon van marxar.

Veure més detalls de la fitxa

Salve, rei Julien! – Temporada 2 – 2×06 Doble de cos – Body Double

El rei Julien XIII ha de tenir la reunió anual amb els cocodrils per confirmar el tractat de pau i no agressió, però el rei no se’n fia gens, i vol trobar un doble que ocupi el seu lloc. El millor que hi ha en tot el regne és el Màgic Steve, un mag clavat al rei Julien, però que té idees pròpies sobre quina ha de ser la seva relació amb el monarca.

Veure més detalls de la fitxa

Els misteris d’en Murdoch – 8×09 Policies de per riure – The Keystone Constables

L’agent Crabtree i l’agent Higgins són admiradors d’un monologuista que actua en un teatre de varietats i el van a esperar a la porta dels artistes després de la funció. Aquell mateix vespre, l’home apareix assassinat en un carrer. De seguida que comença a investigar, l’inspector Murdoch descobreix que l’home queia malament a tota la companyia. Per poder investigar millor, en Crabtree i en Higgins es fan passar per artistes i preparen un número còmic.

Veure més detalls de la fitxa

Xp3D

L’Àngela, és una estudiant de psiquiatria escèptica davant l’existència del món paranormal. El professor més dur i excèntric de la facultat, proposa a l’Àngela i un grup d’estudiants demostrar o desmentir l’existència del més enllà, investigant un poble miner amb una història fosca. L’Àngela i quatre companys de classe emprenen el viatge en companyia de la Diana, la germana menor de l’Àngela, que els deixa la seva furgoneta. La seva relació ha estat freda des de la infància, quan uns tràgics esdeveniments les van separar irremeiablement. Junts recorren el poble i les antigues mines de sal. Sense fer cas als advertiments obren un portal cap al mes allà, amb conseqüències imprevisibles.

Veure més detalls de la fitxa

Terra de faraons

Després d’una nova campanya victoriosa, Kheops, faraó de l’antic Egipte, planeja construir per a ell i els seus incomptables tresors una tomba monumental i inexpugnable. Decideix confiar en les arts de Vashtar, un arquitecte estranger de gran talent que es troba entre els presoners. Amb la condició de l’alliberament del seu poble, Vashtar li presenta el projecte d’una piràmide gegant, que quedarà hermèticament segellada per mitjà d’un enginyós mecanisme de la seva invenció.

Veure més detalls de la fitxa

Contes animats d’arreu del món – Com va ser que la tortuga es va guanyar el respecte de tothom

How Tortoise Won Respect: A Story from South Africa


Fa molt de temps, els animals van decidir que no volien restar més entre els homes i van construir un jardí meravellós per viure-hi. Però el xacal, la llebre i el flamenc no volen col·laborar per mantenir-lo. Tot i els advertiments de la prudent tortuga, la inconsciència dels tres mandrosos desvetllarà un terrible perill per a la felicitat de tots els animals. La tortuga haurà de fer mans i mànigues per resoldre el desgavell.

Veure més detalls de la fitxa

Salve, rei Julien! – Temporada 2 – 2×05 El joc de la felicitat – Gimme Gimme Gimme: The Game

El rei Julien està trist, però en Mort troba un joc que creu que li retornarà l’alegria i fins i tot el farà feliç, perquè és un joc que es juga amb diners, i ja se sap que els diners fan la felicitat. El problema és que, quan juguen, sempre guanya en Mort, que acaba acaparant tots els diners del regne i deixant tots els altres lèmurs endeutats. I com que té molts diners, en Mort és molt feliç.

Veure més detalls de la fitxa

Majoria absoluta – Temporada 3 – 3×02 Lladres

Un robatori a la casa es produeix la mateixa nit que el Jairo i la Carme hi han fet una festa amb uns equatorians. Mentre un paranoic, l’Eduard, fortifica la casa i la Judit aprofita la situació per preparar el seu nou llibre, un veí -que promou patrulles de vigilància- acusa el Jairo de còmplice dels lladres que actuen al barri, i a la casa es desencadena un autèntic procés judicial en família.

Veure més detalls de la fitxa

Els misteris d’en Murdoch – 8×08 Alt voltatge – High Voltage

L’inspector Murdoch investiga l’assassinat de un inventor que ha mort electrocutat provant el seu invent, una cadira que transmet un corrent elèctric feble amb suposats efectes rejovenidors. Els fets han tingut lloc en una habitació del mateix hotel on s’allotgen en Murdoch i la Dra. Ogden. Segons el recepcionista, una dona jove acompanyava la víctima. Però les pistes semblen acusar en Thomas Edison Jr., el fill del famós inventor del mateix nom.

Veure més detalls de la fitxa

Salve, rei Julien! – Temporada 2 – 2×04 La pinyeta dels meus ulls – Pineapple of My Eye

La Masikura vol marxar de vacances, però el rei Julien no li dóna permís perquè té por de prendre decisions ell sol, sense els seus consells. Perquè la deixi marxar, la Masikura li dóna una pinya que conté les ànimes de tots els reis que han precedit en Julien, perquè l’aconselli a l’hora de prendre decisions. El rei Julien està tan encantat amb la seva nova assessora, que en Mort es posa gelós i la segresta.

Veure més detalls de la fitxa

Cavall Fort – 1974 – 281

Portada: Morris. Allò que passa; El Passerell (Una aventura de Lucky Luke): Per Morris i Goscinny; En pau poca-sort: Per Irroca; Les estrelles variables: Per Francesc Nicolau; El llaüt esquerdat: per Jacint Torrents; Bombolles: Per Roser Iborra; La gerra màgica (Rondalla oriental); …I a més, ot El Bruixot, Jep i Fidel, Sergi Grapes, Espagueti, els barrufets, En cresques…etc

Veure més detalls de la fitxa

Els misteris d’en Murdoch – 8×07 Soterrat – What Lies Buried

Durant unes obres a la comissaria n. 4, uns operaris troben un esquelet enterrat sota el terra de formigó. Les restes corresponen a l’agent Finch, un policia que va desaparèixer coincidint amb unes obres, l’any 1881. La doctora Grace dictamina que l’agent va morir assassinat d’un cop al cap. L’inspector Murdoch i el seu equip hauran d’interrogar tots els policies d’aquella època… i això inclou en Brackenreid, el comissari Giles i el comissari jubilat Stockton.

Veure més detalls de la fitxa

Cites – Temporada 2 – 2×13

La Paula arriba al seu propi casament amb dubtes sobre el que sent: Ha de continuar endavant amb la cerimònia o deixar-ho tot i anar a buscar la Sofia? L’Elena descobreix que el Gerard és un dels convidats al casament i decideix aprofitar la trobada per tancar la porta a una possible relació per sempre. Quan perdi els anells de compromís, però, no tindrà cap dubte que el culpable és el Gerard, acusació que ell negarà categòricament.

Veure més detalls de la fitxa

Cites – Temporada 2 – 2×12

Després de tenir una sèrie de cites desastroses, l’Elena dóna una última oportunitat a l’aplicació trobant-se amb el Gerard. Contra tot pronòstic creu que per fi ha trobat l’home perfecte, fins que de sobte descobrirà que el Gerard és el noi que li feia “bullying” a l’escola. L’Àngels i el Francesc, dos divorciats, s’han citat en un restaurant. El Francesc sembla que amaga alguna cosa, i al llarg de la cita descobrirem que tots dos tenen molt més en comú del que pensàvem.

Veure més detalls de la fitxa

Diaris de vampirs – Temporada 5 – 5×07 La mort i la donzella – Death and the Maiden

L’Elena i en Damon havien quedat amb en Silas que ell els ajudaria a fer ressuscitar la Bonnie, però com que en Silas se’n desdiu, demanen ajuda a la Tessa, que fa un encanteri reunint l’Elena, la Katherine i l’Amara. En Silas intenta fer fracassar l’encanteri, però no se’n surt. En Silas i l’Amara es tornen a trobar i, finalment, sembla que podran descansar en pau junts, però amb en Silas no se sap mai què pot passar.

Veure més detalls de la fitxa

Salve, rei Julien! – Temporada 2 – 2×03 La Crimson i la Clover – Crimson and Clover

Al regne del rei Julien XIII es presenta tot d’una la germana bessona de la Clover, la Crimson, amb qui ella no té gaire bona relació. Tan bon punt la veu, el rei Julien se sent atret per la nouvinguda, un amor que és correspost immediatament i que, a part de ser la notícia de l’any al regne, té tots els números d’acabar malament, és a dir, a l’altar.

Veure més detalls de la fitxa

Els misteris d’en Murdoch – 8×06 El club d’admiradors d’en Murdoch – The Murdoch Appreciation Society

Un agent de policia descobreix el cadàver d’un home en un parc de Toronto. Tot sembla indicar que l’han apunyalat. La víctima no porta cap mena d’identificació al damunt, i el primer que haurà de fer l’inspector Murdoch és descobrir de qui es tracta. Però l’enigma es complica quan descobreixen que l’home no va morir apunyalat, i que la seva identitat és d’allò més sorprenent.

Veure més detalls de la fitxa

L’oncle Boonmee recorda les seves vides anteriors [VOSC]

L’oncle Boonmee, agricultor tailandès dedicat a l’apicultura, pateix una greu insuficiència renal crònica. Conscient que li resta poc temps de vida, reuneix al seu voltant els familiars més propers: la seva cunyada Jen i el seu nebot Tong. L’acompanya també Jaai, immigrant provinent de Laos que ha esdevingut el seu home de confiança i infermer.

Veure més detalls de la fitxa

Els joves – Temporada 2 – 2×07 Extra [VOSC]

La sèrie té el seu origen en els clubs de comèdia del circuit londinenc a finals de la dècada dels 70 i començaments dels 80. De mica en mica, aquests espectacles anaren agafant fama, cosa que va permetre que els seus actors es coneguessin i comencessin a treballar junts. La BBC veient el potencial del grup va començar a negociar amb ells. Finalment, el projecte es titulà The Young Ones, i va obtenir un gran èxit i reconeixement internacional.

Veure més detalls de la fitxa

Salve, rei Julien! – Temporada 2 – 2×02 Els bolquers estan de moda – Diapers Are the New Black

Del baobab on hi ha el palau reial, en cau una caixa plena de bolquers, i el rei Julien decideix posar-los de moda a tot el regne. Creu que així serà recordat com el rei més a la moda de tota la història. Ara bé, no hi ha bolquers per a tothom, i això crea malestar entre els que s’han quedat sense i altercats entre els que en tenen i els que no.

Veure més detalls de la fitxa

Els misteris d’en Murdoch – 8×05 En Murdoch pren Manhattan – Murdoch Takes Manhattan

En Murdoch i la doctora Ogden estan de viatge de nuvis a Nova York, i es troben que el president Roosevelt s’hostatja al seu mateix hotel. Una sèrie de fets sospitosos que es produeixen a l’establiment els fan témer que algú vulgui atemptar contra la vida del president. Paral·lelament, en Brackenreid i la doctora Grace han de resoldre el cas d’un home atropellat per dos cotxes diferents en una ciutat amb un trànsit rodat escassíssim.

Veure més detalls de la fitxa