Els misteris d’en Murdoch – 8×13 Les incurables – The Incurables

Una infermera apareix brutalment apunyalada a la zona de pacients incurables de la institució psiquiàtrica de la Dra. Ogden. Tot indica que l’autora material del crim és la Rose Maxwell, una vella coneguda de la doctora que va ser internada després d’assassinar la seva família a cops de destral. Però, a mesura que avança la investigació, en Murdoch s’adona que el cas no és tan clar com sembla.

Veure més detalls de la fitxa

Les aventures del gat amb botes – 1×04 La Duquessa – Duchess

Coneixem un nou personatge malvat, la Duquessa. Incapaç de fer màgia, aquesta donota es dedica a robar les ànimes dels mags més il·lustres per després utilitzar-les en allò que més li convé. Només n’hi falta una, la d’un vell conegut: l’Artefius. Així doncs, es dirigeix al poble de San Lorenzo i mitjançant l’encanteri de control de ment mira de localitzar el vell alquimista, que just en aquell moment fa gala de les seves arts.

Veure més detalls de la fitxa

Salve, rei Julien! – Temporada 2 – 2×11 El planeta del mico – Monkey Planet

El rei Julien vol que el seu regne arribi fins allà on li arriba la vista, i com que veu la Lluna, decideix anar-hi per reclamar-la com a part del regne dels lèmurs. La Clover també hi vol anar, però per posar-hi làsers d’atac abans que ho facin els cocodrils. Per dur a terme una missió tan agosarada es posen en mans d’en Timo, que els construeix una càpsula espacial.

Veure més detalls de la fitxa

Codi 60

L’Eva, una jove agent del departament de furts dels Mossos d’Esquadra i eterna aspirant a entrar a homicidis, és reclutada per caçar a un assassí en sèrie que es dedica a matar dones grans. La jove agent, mare soltera d’un ne de sis anys, haurà de compaginar la caça de l’assassí amb les seves obligacions maternes, a la vegada que s’enfrontarà a l’Inspector en Cap dels Mossos, en Xavier Vidal, l’home que sempre li ha barrat el pas a homicidis.

Veure més detalls de la fitxa