Els misteris d’en Murdoch – 8×16 Cabtree mania – Crabtree Mania

L’agent Crabtree és aficionat a la lluita lliure. Un dia que va a veure un espectacle amb l’Edna i en Simon, apareix un lluitador mort al vestidor. En Crabtree de seguida sospita que es tracta d’un assassinat i insisteix que el deixin investigar. Però la investigació es converteix en un desengany per a l’agent, perquè li fa descobrir que en el món de la lluita lliure les coses no són el que semblen i hi impera la mentida.

Veure més detalls de la fitxa

Les aventures del gat amb botes – Temporada 1 – 1×07 Coratge – Bravery

La por que envaeix l’alcalde Temeroso és cada cop més gran, tant que amb prou feines deixa dormir el Gat amb Botes. Decidits a fer-lo ser més valent, el Gat i la Dulcinea escenifiquen un atac on suposadament l’alcalde derrotarà els lladres. Amb la complicitat dels nens i d’altres habitants, l’alcalde es convenç que és un heroi i decideix endinsar-se al desert per combatre el mal. Ara bé, quan topi amb el temible bandit El Moco ningú més que ell el podrà ajudar.

Veure més detalls de la fitxa

Salve, rei Julien! – Temporada 2 – 2×14 Que hi ets, Frank? Sóc jo, el rei Julien! – Are You There, Frank? It’s Me, King Julien

El rei Julien dubta de l’existència del déu Frank perquè mai no baixa a recollir els regals que li ofereixen, i li demana una prova per poder creure en ell. Aleshores, tot d’una, apareix un suposat déu Frank, i el rei Julien vol aprofitar la seva presència per treure’n benefici. Però quan el déu demana als lèmurs que sacrifiquin el seu rei llançant-lo al volcà, la cosa ja no li fa tanta gràcia.

Veure més detalls de la fitxa

El sergent de ferro

Tom Highway, veterà de les guerres de Corea i de Vietnam, no sap adaptar-se a la societat. Estan a punt d’expulsar-lo de l’exèrcit per barallar-se amb els seus superiors, però gràcies al seu brillant full de serveis el destinen com a instructor al cos de ‘marines’. Quan arriba al campament, topa amb el comandant Powers, que el considera un fòssil. El vell sergent, malgrat l’ambient hostil que l’envolta, s’esforçarà perquè els reclutes es converteixin en veritables soldats.

Veure més detalls de la fitxa