Contes animats d’arreu del món – El lleó encantat

The Enchanted Lion: A Story from Germany


Un mercader torna a casa amb regals per a les seves filles. Però Hannah, la més petita, només volia que el seu pare li regalés una rosa. Quan el mercader agafa una rosa que troba en ple hivern a la vora del camí, un misteriós lleó que parla l’acusa de lladre. Només el deixarà anar viu, si li porta el primer que surti a rebre’l quan torni a casa. Aquesta persona serà la Hannah, que descobrirà el secret del lleó i l’ajudarà a trencar l’encanteri.

Veure més detalls de la fitxa

Les aventures del gat amb botes – Temporada 1 – 1×12 Follet – Goblin

Un bon dia apareix al poble un follet anomenat Cleevil. Descarada i oberta, el Gat amb Botes i tots els nens, tret de la Vina, de seguida s’hi fan, mentre que la senyora Zapata i alguns veïns expressen el seu rebuig. La Cleevil, però, no ha vingut sola, sinó acompanyada i enganyada per la malvada Duquessa, que ha promès fer realitat el seu somni de convertir-se en princesa a canvi d’ajudar-la a obtenir la clau del tresor de San Lorenzo.

Veure més detalls de la fitxa

Lluita de titans

Perseu és fill de Zeus, el més gran dels déus grecs i d’una dona mortal, casada amb Acrisi. Quan Acrisi s’assabenta d’això mata a la seva dona i tanca el seu cadàver en un bagul, junt amb el nen. El bagul és arrossegat pels corrents marins fins una illa, on Perseu es farà adult criat com un home per un pescador i la seva dona. Però el seu destí és el d’un heroi, ja que té naturalesa de déu, i quan la seva família adoptiva mor assassinada pels dimonis enviats per Hades, el déu de l’inframón, Perseu emprèn una duríssima missió on l’esperen tot un seguit de proves terribles.

Veure més detalls de la fitxa