Temps de silenci – Temporada 1 – 1×04 La boda de la Isabel

La guerra s’ha acabat. Ara cal mirar al futur. El destí de la Isabel sembla marcat per la Victòria: no s’ha de quedar sola. Però el passat no és pas enterrat del tot. Arriben notícies… però potser arriben massa tard. La divisió és un fet: en Joaquim torna victoriós, mentre en Llorenç ha de passar comptes pels darrers anys…

Veure més detalls de la fitxa

Doraemon 2005 anime – Temporada 1 – 1×13 – El país subterrani d’en Nobita

En Nobita està fins al capdamunt de tot: de les pallisses d’en Gegant, de les escalfades d’orelles dels professors… I ara, per acabar-ho d’adobar, estan construint un bloc de pisos al solar on queden cada tarda per anar a jugar. Avui, aprofitant que té un examen suspès per amagar, crearà, amb un invent d’en Doraemon, un país subterrani només per a nens. L’hi acompanyes?!

Veure més detalls de la fitxa

Les aventures del gat amb botes – Temporada 2 – 2×01 Drac – Dragon

Sempre desitjós d’ajudar, el Gat amb Botes surt a comprar llard per encàrrec de la senyora Zapata. Al mercat sent que uns lladres parlen d’un temible drac que està incendiant els pobles de la contrada. El Gat no dubta i decideix anar-lo a buscar. Quina sorpresa quan es troba amb un drac mig malalt, dòcil i juganer! A contracor se l’endú a San Lorenzo, on gràcies a l’atenció de tots els habitants es refarà i recuperarà la força i el vigor propis de la seva espècie.

Veure més detalls de la fitxa

Fènix 11*23

A la tardor de l’any 2004, Èric Bertran, un nen de 14 anys, crea un web inspirat en Harry Potter i l’Orde del Fènix per defensar la llengua catalana. Una nit, trenta guàrdies civils de la brigada antiterrorista de Madrid irrompen a casa seva i l’acusen de terrorista informàtic. El seu crim: enviar un correu electrònic a una cadena de supermercats demanant l’etiquetatge en català.

Veure més detalls de la fitxa