Contes animats d’arreu del món – En Fionn

Fionn: A Story from Ireland


El dia abans del naixement de Fionn, el seu pare mor lluitant contra el clan Morna, assassinat amb traïdoria per l’esquena. La mare ha de fugir i confia Fionn a dues amigues fidels, que el criaran educant-lo com un guerrer, però sense que tingui coneixement de la violenta mort del pare. Un dia, ja gran, decideix marxar per trobar el seu destí. Després d’un llarg aprenentatge amb Finnegas, s’enfrontarà a tot un seguit de desafiaments que l’ajudaran a proclamar-se nou líder del clan familiar i cercar la pau amb els Morna.

Veure més detalls de la fitxa

Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir – 1×04 Chronogirl – Chronogirl

És l’aniversari de l’Alix i el seu pare li regala un rellotge molt valuós. Durant una cursa contra el Kim, el deixa a l’Alya perquè l’hi guardi. Però el rellotge acaba per terra i es trenca, cosa que disgusta l’Alix. L’Esfinx aprofita per akumatitzar-la i pugui retrocedir en el temps per recuperar el rellotge abans no es trenqui.

Veure més detalls de la fitxa

Temps de silenci – Temporada 2 – 2×07 Exiliats

La Constitució democràtica. El retorn dels exiliats i les noves aliances. La lenta recuperació dels drets dels catalans, el retorn de Tarradellas, els primers atemptats terroristes no silenciats… L’Avelina es troba enmig d’uns fets que sembla que la sobrepassen i que li poden canviar la vida. Mentrestant, la família es reorganitza: en Francesc Xavier entrarà a treballar a can Comes. La relació amb en Jaume no serà gens agradable…

Veure més detalls de la fitxa

L’últim concert

Després de 25 anys recollint èxits i gaudint de fama mundial, un quartet de corda de Nova York és a punt de rebre un cop dur que posarà en dubte el seu futur. El violoncel·lista de la formació està patint els primers símptomes d’una malaltia que en poc temps posarà fi a la seva carrera com a intèrpret. La incertesa sobre el seu futur s’apoderarà del quartet, alliberant emocions reprimides, egoismes i retrets que posaran en dubte anys d’amistat i col·laboració professional. La vida sempre dóna una segona oportunitat, per la qual cosa trobaran una solució que els permetrà oferir «L’últim concert» (per commemorar els seus 25 anys com a formació), posant fora de perill tant la seva amistat com el seu immens i reconegut llegat musical.

Veure més detalls de la fitxa