Ernest & Célestine

En el món dels óssos, no està ben vist fer-se amic d’un ratolí. L’Ernest, un enorme ós músic ambulant, és una mica rondinaire, però com que té un bon cor, acull a casa seva la petita Célestine, una ratolineta òrfena que s’ha escapat del món subterrani dels rosegadors. Malgrat les diferències, aprenen a respectar-se i a conèixer-se. Entre tots dos sorgirà una gran amistat que desafiarà l’ordre establert.

Veure més detalls de la fitxa

Babylon 5 – Temporada 4 – 4×22 La deconstrucció dels estels fugaços – The Deconstruction of Falling Stars

Un milió d’anys després del 2 de febrer de 2262, just abans que el nostre sol es converteixi en nova i engoleixi tot el sistema solar, un descendent dels humans agafa gravacions de la història de la Babylon 5 i la seva llegenda posterior, per endur-se’ls a Nova Terra.

Veure més detalls de la fitxa

Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir – 1×05 El Faraó – Le Pharaon

El Jalil, germà de l’Alix, que va a la mateixa classe que la Marinette i l’Aya, és un expert en l’antic Egipte. Tan expert, que acaba obsessionat amb Tutankamon i amb un ritual per fer reviure la princesa Nefertiti. El resultat del ritual obligarà Ladybug i el Cat Noir a fer servir tots els seus poders per evitar que l’Alya sigui sacrificada.

Veure més detalls de la fitxa

Danys col·laterals

Gordon Brewer és un bomber que perd la seva dona i el seu fill en un atemptat terrorista. Frustrat pels pocs resultats de la investigació oficial del succés, Gordon està convençut que el responsable de l’atemptat no pagarà mai els seus crims davant la justícia. Aleshores decideix actuar pel seu compte i inicia una investigació que l’introduirà en el perillós món del terrorisme internacional.

Veure més detalls de la fitxa