Ànimes de metall

En un futur pròxim, hi trobem un parc de vacances de grans proporcions, basat en la recreació històrica de tres zones: la Roma Imperial, l’Oest americà i l’Edat Mitjana. Cadascuna en reprodueix les característiques amb la màxima fidelitat. Qui es pugui permetre l’estada, podrà viure aventures emocionants on serà el protagonista mateix.
*** Nova versió BR+DVB

Veure més detalls de la fitxa

Asterix – 03 Asterix i els Gots – Astérix et les Goths

Panoràmix es prepara per viatjar a la reunió dels druides, al bosc dels carnuts. Astèrix i Obèlix l’acompanyen fins al llindar del bosc, ja que els no-druides no estan autoritzats a assistir a la reunió. Mentrestant, dos legionaris romans són atacats per un escamot de gots enviats per Telefèric, que es dirigeixen al bosc dels carnuts per capturar el druida guanyador de la trobada.

Veure més detalls de la fitxa

Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir – 1×25 Els orígens (1a part) – Ladybug et Chat Noir (Origines – Partie 1)

Després d’uns quants episodis, per fi coneixerem els orígens dels superpoders de Ladybug i el Cat Noir. Sabrem d’on procedeixen aquests poders i qui va triar la Marinette i l’Adrien com a candidats a superherois. Aquest episodi i el següent ens desvelen tots els dubtes i totes les incògnites que puguem tenir sobre aquests adolescents que salven sempre els ciutadans de París.

Veure més detalls de la fitxa