Sissí

Franz Joseph, el jove emperador d’Àustria, busca esposa. La seva mare, la dominant arxiduquessa Sophie, li tria una candidata a emperadriu: la princesa bàvara Helena. L’arxiduquessa fa els preparatius perquè els dos joves es coneguin i mare i fill viatgen a Baviera a demanar la mà d’Helena. Helena té una germana petita, Elisabeth, a qui anomenen Sissí.
*** Versió millorada BRrip

Veure més detalls de la fitxa

Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir – 1×26 Els orígens (2a part) – Cœur de Pierre (Origines – Partie 2)

Com a continuació de l’episodi anterior, en aquest acabarem d’aclarir tots els dubtes que teníem sobre l’origen dels superpoders de Ladybug i el Cat Noir. Descobrirem un personatge nou, el mestre Fu, que va ser l’encarregat de triar dos adolescents capaços de gestionar els poders dels akumes i sortir en defensa dels ciutadans de París contra les forces obscures del malvat Esfinx.

Veure més detalls de la fitxa

Infiltrats

El Departament de Policia de Massachusetts vol acabar amb el regnat del mafiós Frank Costello. Un policia novell anomenat Bill Costigan serà l’encarregat d’infiltrar-se en la banda de Costello. La seva veritable identitat només la saben els seus dos superiors. D’altra banda, Colin Sullivan és un altre policia jove que forma part de la unitat d’Investigacions Especials, un grup d’oficials d’elit que també lluiten contra Costello. Però resulta que Sullivan treballa d’informador per al mafiós i d’aquesta manera el manté sempre un pas per davant de la policia.

Veure més detalls de la fitxa