El destí de Sissí

La Sissí ha demostrat la seva habilitat per tractar tant els assumptes d’estat com les delicades relacions amb la seva sogra, l’arxiduquessa Sophie. Aprofitant un viatge que fa la Sissí a Hongria amb el comte Andrassy per calmar una insubordinació de la noblesa, l’arxiduquessa escampa el rumor que tots dos tenen un idil·li. Quan es retroben la Sissí i en Franz Joseph, resulta que ella té una malaltia pulmonar i necessita tractar-la a Grècia.
*** Versió millorada BRrip

Veure més detalls de la fitxa

Diaris de vampirs – Temporada 5 – 5×17 Salva’m – Rescue Me

Per tal de protegir l’Stefan dels viatgers la Caroline i l’Enzo accepten anar a Atlanta a buscar en Tom, un altre doble d’en Silas. En Damon i l’Elena passen una tarda incòmoda a la reunió de pares i professors d’en Jeremy. En Bonnie té una trobada inquietant amb en Luke. La Liv avisa en Jeremy sobre el pròxim moviment dels viatgers i li mostra el seu autèntic poder. L’Stefan i la Caroline comparteixen un moment especial. Finalment, els viatgers beuen la sang dels dobles i duen a terme un sacrifici.

Veure més detalls de la fitxa

El bosc

Una família del Matarranya amaga un secret ancestral: als terrenys que envolten la seva masia apareixen unes llums misterioses, un fulgor sobrenatural que es fa visible dues nits a l’any, per Sant Blai i Sant Llorenç, entre la mala herba d’un petit bosc. Segons la tradició familiar aquestes llums són la porta a un altre món, d’on ningú no torna en travessar-la, i mai no n’han dit res a ningú. El 1936 esclata la Guerra Civil i…

Veure més detalls de la fitxa