Asterix – 04 Asterix gladiador – Astérix gladiateur

El prefecte “Calígula Pintenbastus” vol un dels gals irreductibles com a regal per a Juli César, motiu pel qual el bard Asseguratòrix és capturat. Quan els gals ho descobreixen, Asterix i Obelix van fins a Roma per rescatar el seu amic. Juli César, poc impressionat amb el seu regal, decideix llançar-lo als lleons; llavors, Asterix i Obelix decideixen fer-se gladiadors per a poder accedir al circ.

Veure més detalls de la fitxa

Monster House

D.J. Walters, un noi de dotze anys, té massa temps lliure i se li ha ficat al cap que hi ha quelcom estrany a la casa de l’ancià Nebbercracker, a l’altre costat del carrer. Just un dia abans de Halloween, D.J. i el seu amic Chowder tenen una trobada amb el senyor Nebbercracker després d’enviar una pilota al seu jardí… que misteriosament arriba a l’interior de la casa.

Veure més detalls de la fitxa

Els ulls de la Júlia

Júlia, una dona que pateix una malaltia degenerativa de la vista, troba la seva germana Sara, cega a causa de la mateixa malaltia, penjada al soterrani de casa seva. Encara que tots els indicis apunten un suïcidi, la Júlia investigarà pel seu compte el que ella intueix és un assassinat, endinsant-se en un món de foscor en què sembla amagar-s’hi una misteriosa presència.

Veure més detalls de la fitxa