El somni

El somni del Celler de Can Roca” va ser un sopar articulat com una òpera en 12 plats que va reunir a Barcelona, el 6 de maig del 2013, dotze comensals de disciplines molt diverses i amb un factor en comú: la curiositat per experimentar, per anar més enllà dels límits dels sentits, al voltant de les creacions gastronòmiques dels germans Roca. La pel·lícula mostra el procés creatiu dels més de 40 artistes que hi van participar.

Veure més detalls de la fitxa

Amb C majúscula – Temporada 4 – 4×01 Qualitat de vida – Quality of Life – a)

Al cap d’uns mesos de tornar de Puerto Rico, la Cathy es recupera d’una operació al cervell. Les sessions de quimioteràpia l’empenyen a replantejar-se la vida i també el tractament contra el càncer. Per això decideix deixar la feina de mestra i dedicar-se a fer el que li vingui de gust. En Paul continua la carrera d’orador i comença a escriure un llibre. L’Adam suspèn la química. L’Andrea no s’acaba de trobar bé a la residència universitària.

Veure més detalls de la fitxa

Confidence

En Jake Vig és un espavilat i elegant estafador amb mètodes tan espectaculars com eficients. Amb l’ajuda del seu equip: el Gros, el Milers, el Big Al i dos oficials de policia corruptes, el Lloyd i l’Omar, acaba d’estafar milers de dòlars al confiat Lionel Dolby. El que ignora és que en Dolby en realitat és el comptable d’un capo de l’hampa: l’excèntric Winston King.

Veure més detalls de la fitxa