La bèstia – Temporada 1 – 1×09 Transmigració – The Walk In

Mentre segueixen una informació de l’agregat cultural Tre Lee Kuo, Barker i Ellis obren una investigació sobre el professor Warren Shelby, un matemàtic brillant que és sospitós de passar informació secreta sobre la tecnologia dels míssils a la Xina. Tot simulant que és un futur estudiant llicenciat, Ellis s’esforça per guanyar-se la confiança de Shelby. Mentre Ellis descobreix els afers extramatrimonials del professor amb algunes de les seves estudiants, fins i tot una que es va suïcidar, Barker posa algunes dades falses a Shelby per veure on apareix. Tanmateix, de seguida que apareix la informació infiltrada en una base de dades xinesa sorgeixen dubtes sobre la vigilància d’Ellis del sospitós. Així doncs, després que Barker col·loqui un telèfon mòbil a la paperera que involucra el professor amb la xarxa d’espionatge i posi en dubte el treball d’Ellis, la detenció de Shelby el porta a confessar. Mentre Ellis mira de netejar el seu propi nom, encara augmenta més la sospita al departament després que ell mateix trobi Kuo assassinat. No obstant això, mentre Ray mira d’exonerar Ellis, sospita que Barker està relacionat amb la xarxa d’espionatge.

Quan la seva entrevista amb el matemàtic empresonat aixeca dubtes sobre la culpabilitat de Shelby, Barker sospita que aquest podria estar protegint algú. Malgrat les pressions de l’agent Jonah Michaels per deixar-ho estar, Barker reobre la investigació i, després de pressionar la dona de Shelby perquè donés detalls sobre els seus afers extramatrimonials, posa l’estudiant Jennifer Ling com a còmplice probable. I després que Ling admeti haver robat informació de Shelby per enviar-la als seus tractants taiwanesos -no xinesos-, Ellis queda abatut en descobrir que el seu company va posar el telèfon mòbil fals que l’ha fet quedar malament, encara que fes que Shelby confessés.

Després d’eliminar un espia xinès que ataca la Jennifer, Ellis decideix intentar protegir la jove i demana ajuda a Ray. Mentre Ray accepta ajudar a desfer-se del cos de l’espia mort, Ellis convenç Jennifer perquè substitueixi el difunt Tre Lee Kuo allà on ho va deixar, tot fent de doble agent i treballant per deixar al descobert les xarxes d’espionatge entrellaçades que estan intentant robar dades confidencials sobre els míssils. I mentre Michaels s’alegra que Barker fes el correcte en exonerar Shelby, Ray es nega a deixar la seva pròpia investigació sobre Barker.

Veure més detalls de la fitxa

Deixa un comentari