El rastre de la pantera

Els Bridges viuen en un remot ranxo muntanyós de Colorado, castigat per les dures condicions climatològiques de la regió. Quan la bella Gwen els visita per formalitzar el prometatge amb Harold, el germà petit, les relacions de poder i submissió entre els membres de la família esclataran. L’inesperat atac al bestiar d’una misteriosa pantera i una sobtada tempesta de neu afegirà un nou factor de tensió que posarà a prova els germans.
Intens melodrama familiar envoltat d’una estranya atmosfera en un western molt poc convencional que va dirigir el realitzador de “The Ox-Bow Incident”.

Veure més detalls de la fitxa

4 thoughts on “El rastre de la pantera”

  1. Gràcies a tu pel comentari! 🙂 És tracta d’un film atípic que té un tractament molt peculiar del color (Wellman deia que volia fer una “pel·lícula en blanc i negre de colors” i crec que ho va aconseguir). Tot i ser una pel·lícula poc coneguda i no prou valorada, bé mereix una segona oportunitat.

  2. William Wellman és un realitzador que ha fet prou mèrits per ser considerat un mestre.El vaig descobrir en un cicle que van fer fa anys per la tele.I era interessant.
    N’estic segur que la pel.lícula estarà a l’alçada dels grans directors de l’època.Un altre valor afegit és comptar amb en Robert Mitchum.
    Gràcies,companys de Mecanoscrit,per l’
    encertada iniciativa d’incloure-la en el catàleg.

  3. Jo també crec que és un director excel·lent, però dissortadament no en tenim més.

    Ara bé, si t’agrada Robert Mitchum, hem publicat recentment diverses pel·lícules d’ell: Més enllà de Rio Grande, Retorn al passat, Bandido, La nit del caçador o Cara d’àngel (i alguna altra més tenim). Gràcies pel teu comentari! 🙂

Deixa un comentari