7 thoughts on “Zootròpolis”

    1. Molt bones Manolo, gràcies per preguntar. Procurarem respondre de manera planera i concisa.

      A la pregunta del format del treball… D’entrada veiem que potser no tens gaire costum d’entrar a Mecanoscrit, perquè t’hauries donat compte de que de les més de 2.000 pel·lícules que tenim publicades, totes són en format AVI, i cap en MKV. Aleshores hauries deduït que no hi havia cap motiu per fer un canvi d’aquestes característiques sense passar pels mecanismes de treball de Mecanoscrit, i ho hauriem anunciat abans de portar-ho a la pràctica.

      Respecte la qualitat… Mira, sabem que l’apreciació de la «qualitat» és força subjectiva. En qualsevol cas et suggerim que llegeixis les nostres motivacions a l’apartat corresponent: FAQ – Qualitat Mecanoscrit.

      I pel que fa a trobar-la en fullhd en català… Doncs no en tenim ni la idea més remota. Com que veiem que saps de què parles, deduim que ja coneixes altres webs del l’entorn, i ja fa dies que has pogut trobar-la en anglès i en castellà. El que sí et podem garantir és que en aquest precís moment no hi ha cap altra web gratuïta que l’ofereixi muntada en català. I això succeeix perquè SEMPRE publiquem les novetats en català a Mecanoscrit abans que a qualsevol altra web, sigui en el format que sigui. Però no passis ànsia, perquè ara que l’hem alliberat no creiem que es trigui massa temps en utilitzar el mateix àudio per fer-ne altres versions.

      De res.

      1. Bon dia!

        Potser les formes del Manolo no foren les més adequades, però en el fons del fons, home, una mica de raó sí que tenia. Ara que ja hi ha MKV a Mecanoscrit (BRAVO!!!!), estaria bé fer una revisió de les més sol·licitades i “alliberar-les” també en MKV. Només és una idea, un suggeriment que penso faria Mecanoscrit.cat encara més popular.

        Una salutació a tots i gràcies per l’enllaç! La peli està genial! (ho estaria més en MKV, jeje)

        1. BruixotAV, gràcies per opinar,

          A Mecanoscrit només publiquem MKV de pel·lícules molt seleccionades, i puntualment. No podem generalitzar-ho, perquè no ens podem responsabilitzar de la seva permanència a la xarxa eD2K.

          T’agraïm el suggeriment, i t’encoratgem a que t’apuntis a col·laborar amb nosaltres en la elaboració dels fitxers, AVI i/o MKV.

Deixa un comentari