Cavall Fort – 1975 – 296

Portada: Jordi Bulbena. Alló que passa, La rosa i l’anell (adaptació de Teresa Duran il·lustracions de Jordi Bulbena), Quan tres es barallen…; per Irroca, L’espantall; per Ernest Corral i Coll del Ram,Prunes verdes; Per roser Iborra,…i a més: Gil Pupil·la, En Camus, La rosa i L’anell, Els Barrufets, Sergi grapes, Ot el Bruixot, Jep i Fidel…

Veure més detalls de la fitxa

4 thoughts on “Cavall Fort – 1975 – 296”

    1. Bordegàs, gràcies pel comentari.

      Quin programa utilitzes per visionar els fitxers cbr? Nosaltres fem la comprovació amb el CDisplayEx, i no publiquem cap còmic sense haver repassat totes i cada una de les pàgines…

      1. Utilitzo el MangaMeeya 7.4
        Fins avui tots els còmics de mecanoscrit els he llegit sense cap problema.
        Estic força perplex ja que si descomprimeixo el cbr els jpg resultants si que els veig bé.
        Si tal com estan torno a fer un cbr continuen sortint malament.
        Si els fitxers descomprimits inicials el torno a “convertir” a jpg i en faig un cbr aleshores el Cavall Fort surt bé.
        Pot ser un problema de que s’hagi fet el treball inicial de Garsa Lleugera amb un Mac?

  1. Jo en alguns Cavall Fort escanejats també m’he trobat alguna vegada amb uns arxius que no puc obrir, són com una versió alternativa de les imatges. Quasi no ocupen espai, deuen ser arxius de sistema per tal que les imatges “jpg” puguin ser llegides utilitzant algun programa concret, o alguna cosa similar. S’esborren i llestos, no passa res.
    Per exemple em passa amb el Cavall Fort núm 291. Us adjunto una imatge del que m’apareix. Els primers 23 arxius no són res, s’han d’esborrar. Els altres 23 sí que són “els bons”. A veure podeu veure la imatge de la carpeta:
    http://subefotos.com/ver/?1dc7cfad50540be5cfb5ca1c789db192o.jpg

    Quan em baixo els Cavall Fort escanejats canvio directament l’extensió “cbr” a zip (quan són “cbz” a “rar”) i descomprimeixo tal qual. Queden tots els arxius ben macos en “jpg” en una carpeta.

    Sigui com sigui, amb el número 296 no trobo res estrany.

Deixa un comentari