Xarada

Regina Lampert, una nord-americana resident a París, ha decidit divorciar-se del seu marit Charles. Ja no l’estima i s’adona que realment no sap gairebé res d’ell. Abans que pugui parlar amb Charles, l’assassinen, empenyent-lo des d’un tren en marxa mentre intentava fugir del país. Després que vengués totes les seves possessions, havia reunit un capital de 250.000 dòlars que ningú sap on ha anat a parar.

Veure més detalls de la fitxa

3 thoughts on “Xarada”

    1. Gràcies a tu pel comentari, Joan.

      Aquesta pel·lícula formava part d’un llançament de diversos DVD de pel·lícules clàssiques doblades al català que es va fer fa més de deu anys i que no ha tingut continuïtat.

      Avui tots aquells DVD, que tampoc tenien una gran qualitat tècnica, estan descatalogadísssims i s’ha de dur a terme una feina de recerca per trobar-los i esmenar les mancances que tenien (millora de qualitat d’imatge, reducció de so de fons, subtitulat d’alguna escena addicional, etc.)

      Si des de Mecanoscrit i altres webs (poques) no féssim aquesta tasca, tard o d’hora tots aquests films que es van doblar en la nostra llengua “es perdrien en el temps, com llàgrimes en la pluja”. I seria una llàstima.

Deixa un comentari