Spider-Man. Un nou univers

El noi afroamericà Miles Morales, és el nou Spider-Man, després de la mort de Peter Parker, a la sèrie Ultimate Spider-Man de la Marvel. En aquesta aventura, haurà de veure-se-les amb el mafiós Wilson Fisk que construeix un enginy que provoca l’aparició de diverses versions alternatives de l’heroi, entre elles la de Peter Parker, que ajudarà Miles a convertir-se en un millor home aranya.

Veure més detalls de la fitxa

8 thoughts on “Spider-Man. Un nou univers”

    1. Ostres, incrustats? uf.
      No és una crítica eh? (bé, una mica). Prou costa trobar continguts en català, com per anar exigint coses, amb la feinada que suposa penjar coses i portar una web d’enllaços.
      En el cas de casa nostra, preteníem veure-la en anglès i subtítols en anglès, però sempre que puc miro de localitzar els continguts a descarregar a Mecanoscrit o similars per afavorir la difusió de continguts en català.
      Trobo que una molt bona estratègia de difusió de continguts seria utilitzar MKV amb idioma original + català (i potser castellà, ves que et dic) i unes quantes pistes de subtítols. He llegit la política d’afavorir AVI que fa Mecanoscrit, i tot i que entenc les intencions, crec que ja fa temps que toca jubilar-lo.

      Salut!

Deixa un comentari