24 hores a l’escola dels somnis

Reportatge exclusiu en el que es fa un intens i detallat recorregut per l’interior de l’edifici estrella de la Ciutat Esportiva durant tot un dia ensenyant les diferents activitats que fan els 74 residents que ara mateix hi viuen: les habitacions, la cuina, el menjador, la sala de jocs, les aules d’estudi, etc. Amb una atenció especial a la particular estructura, tan interior com exterior, de l’edifici.

En el programa es recullen les opinions del director de la Masia, Carles Folguera; el director del futbol formatiu del Barça, Guillermo Amor; l’entrenador del Juvenil ‘A’, Òscar García; el coordinador pedagògic, Rubén Bonastre; l’arquitecte que va dissenyar l’edifici, Josep Llobet; la tutora de batxillerat, Pilar Gobierno; la professora de castellà, Leire Crowley; el cuiner, Fernando Redondo i el conserge, Ferran Gómez.

A través dels seus comentaris veurem la importància que es dona a la formació esportiva dels residents i a la formació acadèmica, però sobretot, descobrirem que el més important de tot per als responsables de l’equip educatiu de la Masia és la formació i l’educació de les persones basada en la transmissió dels valors del Barça.

Veure més detalls de la fitxa

Deixa un comentari