Bola de Drac Z: La Batalla dels Déus

En aquest món, hi ha déus que creen la vida i les estrelles. Però també hi ha déus que destrueixen la vida i les estrelles. Bils és un d’aquests: el déu de la destrucció que manté el balanç de l’univers. Uns anys després de la feroç batalla contra Majin Buu, Bils es desperta i surt a la recerca d’en Goku per enfrontar-s’hi. El rei Kai adverteix en Goku que eviti aquesta confrontació. Però en Goku fa massa que no lluita contra un nou oponent, i l’emoció del nou repte fa que decideixi enfrontar-se contra el déu. Arriba el moment dels més poderosos. Hi ha algú a la Terra que pugui detenir el déu de la Destrucció?

Veure més detalls de la fitxa

5 thoughts on “Bola de Drac Z: La Batalla dels Déus”

    1. Hola, Anakyn_55.

      La distribució bàsica dels fitxers oferts per Mecanoscrit és mitjançant el protocol eD2k, accessible per programes com eMule, Shareaza, MLDonkey i d’altres. En el cas que no hi hagi fonts disponibles, amb donar un avís tornen a haver-hi en un curt termini de temps.

      La Descàrrega Directa l’utilitzem únicament com un mecanisme de llançament ràpid, durant els primers mesos de sortida del fitxer, sense garantir la seva pervivència en el temps, ja que l’experiència ens demostra que a llarg termini els enllaços DD no són fiables, per motius diversos.

      En aquest enllaç ho expliquem: https://mecanoscrit.foroactivo.com/t176-faq-l-us-de-la-descarrega-directa

Deixa un comentari