Galactica: Estrella de combat – Minisèrie – 0x01 – Pilot 1

Una espia Cylon aconsegueix accedir al sistema informàtic del Ministeri de Defensa dels humans aprofitant una relació sentimental amb un famós científic, el doctor Gaius Baltar, que treballava en projectes de defensa. Així aconseguirà desactivar la majoria de sistemes armamentístics i quasi totes les naus de combat dels humans, per a poder efectuar un devastador atac per sorpresa amb armes de destrucció massiva (principalment armes nuclears) contra les dotze colònies. Milers de milions d’éssers humans moriren en aquest atac, sobrevivint només uns quants milers que estaven en òrbita en naus civils comercials, o de turisme. En una d’elles, i per casualitat, es celebrava la desincorporació del servei actiu de l’antiga, i convertida en museu flotant, nau pesada de combat espacial anomenada Galactica.

Veure més detalls de la fitxa

2 thoughts on “Galactica: Estrella de combat – Minisèrie – 0x01 – Pilot 1”

  1. Els enllaços directes de RapidShare han caigut i l’eMule no m’acaba de funcionar, m’agradaria saber si hi ha alguna altra alternativa per baixar la sèrie.

    Moltes gràcies i felicitats per aquesta gran feina que esteu fent 🙂

  2. Artur, gràcies per comentar.

    El sistema bàsic que utilitzem a Mecanoscrit per compartir fitxers és l’eMule, perquè tots els enllaços de Descàrrega Directa, al final, al final, al final… cauen i desapareixen. Això ho expliquem aquí. Si tens problemes amb l’eMule, fes les preguntes corresponents en el fòrum

Deixa un comentari