Star Trek: La nova generació – Temporada 5 – 5×04 Avatar de silici – Silicon Avatar

L’entitat Cristal·lina fa novament la seva aparició en una colònia recentment fundada per la Federació, La doctora Kila Maar arriba al Enterprise com a experta en aquesta forma de vida, fent responsable a Data del que va succeït anys enrere en Omicron Theta.

Veure més detalls de la fitxa

4 thoughts on “Star Trek: La nova generació – Temporada 5 – 5×04 Avatar de silici – Silicon Avatar”

  1. Sempre havia pensat que les versions dels episodis de Star Trek que havia emès TV3 s’havien perdut per sempre.
    Sóc seguidor de Star Trek des de fa molts anys, tinc tot el material audiovisual d’aquest univers, i es una pena que la bona feina de traducció en català no s’inclogui en els formats de venda al públic. Així que trobar aquest web ha sigut un regal caigut del cel.
    Moltes gràcies per la feina i compartir-ho.

    1. Axelorius, gràcies pel comentari… i benvingut al tractoret! 😀

      Com hauràs pogut observar, ja el nom de Mecanoscrit ens classifica majoritàriament com proclius a la Ciència-Ficció. Així ho referma la definició de «Ciència-Ficció, Fantasia i Terror». I el fet de que aquest humil WebMestre faci servir el malnom de Spock, ja és una invitació descarada al frikisme, i més concretament al trekkisme.

      Doncs sí, la recuperació de la totalitat dels àudios de doblatge al català de les sèries i pel·lícules de Star Trek, va ser el primer projecte d’envergadura de Mecanoscrit. Al llarg de mesos vam endegar una campanya al respecte que, contra diverses opinions contràries, va donar els seus esperats fruits.

      Per cert, Axelorius, dius que no coneixies Mecanoscrit… Què potser vens del Quadrant Delta? 😀

      Una abraçada 😉

      1. Moltes gràcies per les benvingudes!
        Estava en missió secreta prop de la zona neutral; incomunicat, haha. Es fabulós tot el que estic trobant aquí, els episodis de Buck Rogers!! Babilon 5… Deliciós, friki, però deliciós.
        Tot i que el meu fort es Star Trek, les traduccions en català del que he vist fins ara son molt professionals, i essent un sèrie amb tants tecnicismes (inventats la majoria), li dóna mil patades a la castellana.
        Amb el temps, espero aportar el meu granet de sorra. Tot es veurà

        Gràcies i enhorabona per la feina ben feta.

  2. Axelorius,

    Si encara no tens tots els episodis de Star Trek TNG, agafa l’eMule i comença a baixar-los. Jo mateix (i molts d’altres d’aquí el Mecanoscrit) els tenim en constant compartició (dia i nit).

    🙂

Deixa un comentari