Enemics íntims

L’Achille De Bellis és el director general d’una gran cadena hotelera propietat de la seva esposa, Gigliola i el seu cunyat Guglielmo. Sembla tenir tot el que un home podria desitjar: una bonica casa, un matrimoni de nissaga i una posició professional excel·lent. Tanmateix, en apropar-se les seves noces d’argent, totes les certeses de la seva vida es veuen trastocades quan apareix un personatge de 23 anys anomenat Orfeu.

Veure més detalls de la fitxa

2 thoughts on “Enemics íntims”

  1. Fa molt i molt de temps que no veig una comèdia italiana realment bona (estrany en un país que en l’època de Vittorio Gassman o Alberto Sordi les feia com xurros). No sé si és perquè Berlusconi ha estat com el cavall d’Àtila per a tota la cultura italiana o perquè la “globalització” només funciona per a alguns països i prou.

    Doncs es veu que Carlo Verdone i Silvio Muccino (sobretot el primer) són superconeguts a Itàlia i que aquest film va estar nominat a un fotimer de premis David de Donatello en el 2006 i aquí ni ens hem assabentat encara.

    Això no vol dir que no sigui un cagalló, però sí que deu ser representativa del moment actual de la comèdia a Itàlia.

    Gràcies, Mecanoscrit, per seguir ampliant cultura! 🙂

    1. Topolino, les comèdies europees fa temps que van perdre la qualitat dels anys 60 i 70. Qui recorda obres franco-italianes com «La grande bouffe», amb la seva àcida crítica social i moral, no pot menys que envermellir les galtes comparant-les amb les actuals perpetracions dels mateixos estats. Que hi farem!

      Ah! I gràcies a tu per la teva contribució a l’ampliació 😉

Deixa un comentari