Cites – Temporada 2 – 2×09

La Paula i la Sofia es retroben per fer un cafè després de molt de temps. Tot sembla que va bé, però la situació es tensa quan la Paula convida la Sofia al seu casament amb la Victòria. La relació entre el Dídac i el Sergi és consolida cada dia que passa, però la inesperada difusió pública d’unes fotografies d’ells en actitud afectuosa posarà en perill tot el que han començat a construir.

Veure més detalls de la fitxa

3 thoughts on “Cites – Temporada 2 – 2×09”

  1. Estic enganxat a aquesta sèrie, està molt bé. Però hi ha un gran “però”. Com diria un usuari amic d’aquesta pàgina… els actors parlen un catanyol que fa pena. Es nota moltíssim que el guionista ha rebut instruccions per tal d’arribar a més gent, a la primera temporada no es notava tant, i s’estan passant moltíssim utilitzant un català pèssim. És exagerat, es nota forçat i tot. Els actors no paren de dir castellanismes com ara joder, “vaya planazo”, cabrón, vaig a currar, en sèrio, “un vinaco”, “y lo sabes”, “a saco”, cuentista, “temazo”, etc… Totes aquestes són de l’últim episodi emès. T’hi cagues. Es veu que per tenir èxit i arribar a més gent s’ha de parlar malament la llengua.
    Una cosa és intentar no utilitzar paraules massa cultes i una altra molt diferent és destrossar la llengua així. Ha d’haver-hi un terme mig per força. Un zero pel guionista.

Deixa un comentari