Com ensinistrar un drac 2

L’Astrid i la resta de la colla ha aconseguit que l’illa prengui contacte amb un nou esport: les curses de dracs. Explorant nous mons, el viatge els porta a descobrir una cova de gel que resulta ser la llar de centenars de nous dracs salvatges.

Noves versions millorades

Veure més detalls de la fitxa

11 thoughts on “Com ensinistrar un drac 2”

      1. Espolet96, gràcies per opinar.

        L’àudio ens va arribar mitjançant un usuari no-habitual, sense més especificacions. Realment no es tracta d’un screener pur, ja que no se senten els sorolls típics del cinema (gent tossint, rialles, moviments…), i sí que la qualitat és millor que la d’altres que circulen. Teoritzem que podria ser una captura «a l’aire» de l’emissió de Movistar+, però com que realment no ho sabem, preferim no posar res.

    1. Iaiotxell, gràcies per comentar.

      La versió de l’eMule i la de la DD són la mateixa. Sí, tens tota la raó: és una llàstima que ens haguem de conformar amb uns àudios precaris, en el millor dels casos, perquè des de fa una mesos no hi ha manera de que les majors doblin gairebé res al català.

      Sort que quan ja disposem de l’estat propi no caldrà anar pidolant per uns àudios en català, ja que la qualitat serà la mateixa que la de qualsevol altre doblatge.

      I, per cert, de res.

Deixa un comentari