Contes animats d’arreu del món – Ummemo

A Campfire Tale from South Africa


Ummemo viu en una cova al cim d’una muntanya. Tots els animals el consideren el seu amic, encara que ningú no l’ha vist mai. Un dia, una tempesta obliga dues mangostes a arrecerar-se a la cova d’Ummemo. Gaudeixen de la cova i la companyia d’Ummemo fins que la caiguda d’un llamp causa un esllavissament. L’obertura de la cova queda cegada per una enorme roca i les mangostes només escapen pels pèls. Però Ummemo ha quedat atrapat i els animals ja no escolten la veu del seu amic. L’han de salvar!

Veure més detalls de la fitxa

3 thoughts on “Contes animats d’arreu del món – Ummemo”

  1. Bon dia,
    aquest estiu acolliré una nena saharuí i vull que aprengui català, per això m’estic descarregant totes les pelis de la categoria “infantil”. Però moltes, entre elles totes les de “Contes d’arreu del món” a l’emule em surten sense cap font, amb error (línies negres sobre fons groc). Per manca de temps m’és inviable descarregar el vídeos en descàrrega directa. Si us plau, podeu posar fonts a l’emule per a tots el Contes d’arreu del món (i de pas la resta de pelis de categoria infantil). Moltes gràcies!

  2. Bon dia Oriol, no hauries de tenir problemes ja que els compartim i són línies amb fibra. He fet una comprovació i hi ha fonts.
    El que si has de tenir en compte es que no s’han de tenir tots activats, pose’ls en pausa i activen 2 o 3 a l’hora.

Deixa un comentari