Tadeu Jones 2. El secret del rei Mides

Tadeu Jones viatja fins a Las Vegas per assistir a l’últim descobriment de la seva amiga Sara Lavroff: un papir que demostra l’existència del Rei Mides, qui convertia en or tot allò que tocava gràcies al poder d’un collar Màgic. Però la feliç trobada entre Tadeu i Sara es veurà enterbolida quan el malvat Jack Rackham roba el papir i segresta la Sara, per obligar-la a trobar el collar i per tant, la font de riquesa infinita. Un cop més, Tadeu, al costat dels seus amics viatjarà per mig món.

Versions AVI i MKV

Veure més detalls de la fitxa

3 thoughts on “Tadeu Jones 2. El secret del rei Mides”

  1. Molt bona feina.
    No obstant segueixo opinant que es una pena que es faci tant bona feina amb la qualitat de video (a 1080p) i es menystingui la qualitat de so, rippejant els arxius a 2.0 en lloc de 5.1 quan son pel·licules que tenen grans efectes de so dignes de ser reproduits i poder admirar el resultat final des del sofà de casa.

    1. MaxNEt, gràcies per opinar.

      Treballem amb els recursos de que disposem, no sempre tenim accés a versions 5.1 (de fet molt poques pel·lícules es doblen al català en 5.1), i quan aquestes es reprodueixen en 2.0 l’àudio cau fins fer-se gairebé inaudible.

      Per ara és el que hi ha.

Deixa un comentari