Black Box

El Mathieu Vasseur, tècnic de l’autoritat responsable de les investigacions de seguretat en aviació civil, ha d’esbrinar per què l’avió que cobria el vol Dubai-París es va estavellar als Alps. L’anàlisi de la caixa negra li fa pensar més enllà d’un error humà o una avaria tècnica, i investiga en secret per aprofundir en un cas molt sospitós.

Veure més detalls de la fitxa

4 thoughts on “Black Box”

  1. Un thriller magnífic, ben construït i que et manté intrigat en tot moment. Moltes gràcies!
    Ara bé, he detectat una cosa que m’ha cridat l’atenció: a la web hi ha una altra pel·lícula dirigida pel mateix director i interpretada pel mateix actor, que es diu “L’home ideal”. Estranyament, el personatge protagonista es diu exactament igual a les dues pelis, encara que no tenen res a veure: Mathieu Vasseur.
    És una errada, oi?

    1. Doncs sembla que no és una errada. He trobat això que no explica el perquè, però que confirma que les dades són correctes.
      -El cineasta gal torna a aliar-se amb Pierre Niney després de l’home perfecte. L’actor que donés vida a Yves Saint Laurent encarna a un personatge el nom del qual és idèntic al de la seva anterior pel·lícula amb Gozlan, Mathieu Vasseur, però que el seu leit-motiv vital no podria estar més allunyat.- https://www.20minutos.es/cinemania/noticias/yann-gozlan-adentra-accidentes-aereos-con-black-box-4910930/

Deixa un comentari