10 Coses que heu de saber sobre perdre pes

A partir dels mètodes de més èxit per desprendre’ns dels quilos que ens sobren a través de consells dietètics senzills i alhora pràctics, aquest programa d’entreteniment descriu el que en podríem dir la ciència de perdre pes.



Sovint sembla que tothom s’ha posat d’acord per començar a fer règim. Aquest programa entretingut i informatiu tracta de l’obsessió per perdre pes que hi ha arreu del món. El reportatge analitza els sistemes i mètodes que fa servir la gent per aprimar-se, descriu el que està demostrat científicament que funciona i, el més important, explica què s’ha de fer per no recuperar pes.



A llarg del programa, un grup de voluntaris, molts d’ells amb problemes de pes, se sotmetran a diverses proves per comprovar si les noves teories científiques per aprimar-se funcionen.



En lloc de donar consells d’or sobre quina dieta s’ha de fer, el documental va més enllà i pretén fer més entenedora l’autèntica ciència de perdre pes tot presentant les 10 Coses que heu de saber sobre perdre pes: casos científics que sorprenen, diverteixen i entretenen. Es mirarà de donar resposta a preguntes com “per què fracassen els règims massa estrictes?” o “als homes els costa menys aprimar-se que a les dones?”, i es tocaran temes com “vèncer la gana: menjar per notar-nos tips més estona”, “els lactis són els amics dels que fan règim”, o, fins i tot, “com podem cremar calories 24 hores després d’haver fet exercici”, en una guia molt valuosa per a homes i dones.

Veure més detalls de la fitxa

Deixa un comentari