Les aventures de Tintín: 21 Tintín i els Pícaros

Els seguidors de les aventures de Tintín van haver d’esperar vuit anys després de Vol 714 per Sydney, per poder llegir Tintín i els Pícaros, que va començar a aparèixer l’any 1976. Hergé ara només treballava per plaer, i no tenia cap pressa. Tenia clar l’entorn: Amèrica del Sud. Per a la història es va inspirar una mica en l’assumpte de Regis Debré i els Tupamaros. Crida l’atenció en aquest àlbum és que Tintín va amb texans, condueix una moto portant un casc amb el signe hippie de la pau i fa ioga.

Veure més detalls de la fitxa

10 thoughts on “Les aventures de Tintín: 21 Tintín i els Pícaros”

  1. Bon dia !

    Avui, en DD, només funcionen els link’s dels .mkv de :

    – Els Cigars del Faraó.
    – Tintin i els “Picaros”.
    – El Tresor de Rackham el Roig. I en aquest cas, el què baixa per DD , és un .avi no el .mkv.

    La resta de link’s pels .mkv, ja no són operatius.

    Si hi podeu fer alguna cosa, us ho agrairia molt !

    Gràcies i salut !

  2. actualitzo. Ara, acabo de baixar en DD, El Tresor de Rackham el Roig i aquesta vegada, m’ha baixat el fitxer .mkv quan em matí em baixava un .avi

    No sé si algú ho ha solucionat o jo feia res malament.

    Sembla que la resta de links segueixen sense estar disponibles.

    Merci !

  3. Moltíssimes gràcies If !!!

    Ja ho tinc tot 🙂 Merci !!!

    Ara mateix tots els links per Les Aventures de Tintín, funcionen Ok !

    L’únic que no està disponible, és el del film de 1972, El Llac dels Taurons. Aquesta, ja la tenia descarregada, fa molt temps amb emule i compartida fins fa una setmana. És la versió de Mecanoscrit.cat del HAL9000, un .mkv de més de 4Gb.
    Si us cal, la puc pujar a 1fichier o compartir-la al emule.

    Gràcies i salut !!!

    1. Benvolgut V0ldem0rt.
      Moltes gràcies per l’oferiment del fitxer corresponent a la pel·lícula Tintin al llac dels Taurons; el cert és que en disposem, com de la totalitat del Catàleg Mecanoscrit, si bé encara no hem tingut temps de tornar-lo pujar a la Descàrrega Directa. Mecanoscrit.cat no és una més de les webs habituals de compartició de fitxers, i si be la nostra intenció inicial era la de funcionar com una Enciclopèdia Galàctica de la Ciència-Ficció i la Fantasia, en català, la dinàmica dels esdeveniments ens ha obligat a abastar tot l’espectre de l’audiovisual, amb la mancança afegida de recursos. Que més voldríem nosaltres que jubilar-nos! Però pel que sembla els nostres polítics, que deixen desatès l’idioma i la seva rellevància entre el jovent, no ens deixaran pas i haurem de seguir al peu del canó.

  4. If, encara sort de tots/es que treballeu en aquesta pàgina perquè el cert és que trobar a la xarxa contingut audiovisual en català és una quimera!
    Ja no parlem d’intentar veure pel·lícules en català als cinemes…! En fi…
    Moltes gràcies, molt bona feina i seguiu així!

Deixa un comentari