La bèstia – Temporada 1 – 1×06 Impetuós – Hothead

Després d’una operació de vigilància en la qual han evitat que els matés una bomba pels pèls, Ellis i Barker coincideixen que la bomba camuflada tenia totes les característiques típiques de l’obra de Frank Oland, un agent de qui no se sap res des que va anar de secret a Emerson Security, una empresa sospitosa d’una trama de contractació d’assassins d’un delicte contra la hisenda pública. Informat per Ray sobre l’existència d’agents de l’FBI corruptes que s’ofereixen per fer feines il·legals, Ellis es pregunta si el seu company podria estar implicat en aquesta conspiració mentre ell i Barker es preparen per trobar Oland i destapar el comandament de la mort d’Emerson. Mentre Ellis fa d’un extinent del cos dels marines anomenat Quentin Gantry i demana feina a Emerson, Barker segueix la pista a June Werner, una antiga agent amb qui tant ell com Oland van tenir un afer i que ara diu que no té ni idea del seu parador.

Després de ser informat per Oland, Ellis és reclutat per haver enregistrat clandestinament una conversa amb Harry Doyle, un client d’Emerson que vol que el seu company corrupte i a qui li encanta flirtejar, Grant Farley, sigui assassinat. Assabentat que l’empresa guarda les gravacions d’altres clients que els han contractat per matar, Ellis es proposa trobar-les. Mentre va descobrint arxius que poden relacionar Barker amb les operacions clandestines d’Emerson, s’enfronta amb el seu nou cap, Van Hunt, que l’acusa de ser un espia corporatiu, fins que Oland intervé per respondre per ell. D’altra banda, June admet a Barker que Oland va engendrar la seva filla petita i que li paga per ajudar a mantenir-la.

Afirma que va encasellar Ellis com un agent de l’FBI poc després que fos contractat i Oland insisteix en el fet que Ellis encara treballa en el cas i vol que l’ajudi a derrocar Emerson. Deixant de banda els seus dubtes, Barker està d’acord a mantenir Ellis encobert. Quan es troba amb Farley, Ellis descobreix que ha estat enganyat per Oland i Van Hunt perquè assumeixi la culpa de l’assassinat i mori en el tiroteig. Però abans que el matin, Ellis se salva gràcies a Barker, que apunyala Oland mentre un equip d’agents arresta Van Hunt. Finalment, mentre el cos d’Oland desapareix misteriosament abans que pugui ser recuperat per la policia, Ellis es pregunta si Barker és un agent corrupte. I encara inconscient que el seu company està sent pressionat perquè participi en una investigació sobre la seva activitat, Barker convenç June perquè agafi la seva filla i se’n vagi abans que es vegi esquitxada pels delictes d’Oland.

Veure més detalls de la fitxa

Deixa un comentari