La bèstia – Temporada 1 – 1×07 – Capone

Amb la desaparició d’un oficial del Departament de Policia de Chicago, Christian Owens, Ellis actua de manera secreta per treballar al costat del company del policia desaparegut, Delaney, mentre que Barker és enviat a la garjola de nou per fer de membre d’una banda conegut com Apache. Després de ser ajudat per un tinent de la banda anomenat Vibora, Barker se’n va a trobar el seu líder, Navarro, i el seu sequaç, Capone. La seva tasca: aconseguir un opiata molt buscat per Navarro. Amb l’esperança de connectar la desaparició d’Owen amb la colla de Navarro, Conrad comenta a Barker els intents del policia desaparegut de contactar amb Delaney abans que se’n perdés la pista. Quan arriba la veu que s’ha trobat el cos desmembrat d’Owen, un aparell auditiu que li havien col·locat a Delaney l’enregistra quan un policia anomenat Mulaskey l’adverteix que no digui res sobre l’estesa corrupció policial que ha causat la mort del seu company.

Mentre treballa per guanyar-se la confiança de Capone, Barker s’adona que aquest en realitat és Fred Lopez, un agent del DEA (departament per a la lluita contra la droga) que ha estat treballant encobert dins de la banda durant quatre anys. Convencent Conrad perquè el mantingui en el cas, Barker s’assabenta de la implicació de Mulaskey amb la banda. Per fer avançar la investigació, Ellis fa caure Delaney en una trampa en la qual apareix per salvar-lo d’un atac que Barker ha tramat amb Capone. Com a resultat de l’acte aparentment heroic d’Ellis, Delaney confessa que està confabulat amb Mulaskey i els altres policies en la nòmina de Navarro. Mentrestant, quan Capone comença a sospitar, Barker revela que ell també és un agent secret. I quan Capone demana que es conclogui el cas a la seva manera, Barker hi està d’acord.

Per assegurar-se que ningú de les forces policials o de la banda s’escapi del procés judicial, Barker suggereix visitar el ferroveller on sospita que Navarro va matar Owen. Tanmateix, després que Barker trobi proves que impliquen la banda, la reacció de Capone deixa clar que l’assassí va ser ell. I mentre Capone també admet l’assassinat de Mulaskey perquè aquest callés, Barker s’adona que ell no té cap intenció de concloure el cas. Però abans que Capone pugui provocar Barker perquè el mati per acabar amb tot plegat, Ellis arriba per derrotar el policia corrupte.

Veure més detalls de la fitxa

Deixa un comentari