La bèstia – Temporada 1 – 1×08 Compassió – Mercy

Després dels brutals assassinats de dos militars veterans sense sostre, Barker i Ellis se’n van cap als durs barris marginals de Chicago. Sota la sospita que les víctimes van anar a buscar tractament a un hospital de l’Administració de Veterans local, Ellis va a veure el Dr. Eli Blake, el cap d’administració del Departament Psiquiàtric i un especialista en trastorn per estrès posttraumàtic. Tot i això, malgrat que vol ajudar, el Dr. Blake només pot confirmar que els dos veterans morts eren pacients, fet que fa que Ellis hagi de mirar cap a una altra banda per trobar els dossiers militars confidencials de les víctimes. No obstant això, després de descobrir un possible sospitós en una foto de vigilància del departament de la policia, els agents tornen als barris marginals, on coneixen un altre veterà sense sostre que s’ofereix a col·laborar-hi.

Després d’un tercer assassinat, aquesta vegada de Philip Nichols, un exoficial de l’exèrcit que no era cap sense sostre, Barker es troba amb l’oficial comandant de la víctima a l’Iraq. Mentrestant, Ellis, després d’esquivar un altre intent perquè cooperi amb la investigació sobre Barker del departament, es posa un uniforme de l’exèrcit per obtenir accés a les carpetes confidencials de les víctimes. Fingint que és un veterà sense sostre en un centre d’acollida on Nichols va fer de voluntari, arriba Barker en un altercat amb un altre veterà anomenat Trevor Heath. I quan Ellis descobreix que les víctimes d’assassinat també tenien diagnòstic de suïcides, els agents miren com Heath se suïcida.

Així, mentre el cas fa que Ellis s’enfronti als seus records dolorosos de la guerra, la decisió de Barker d’alertar la premsa sobre els assassinats fa que tingui problemes amb el seu cap. De nou als barris marginals, Barker s’adona que més que viure a la seva casa impecable dels afores, Nichols tenia una habitació en una pensió de mala mort. Després que un reporter dels de cada dia conegut els aconsella que se’n vagin cap a una altra sèrie de morts en la qual hi ha implicats veterans sense sostre, Barker i Ellis connecten els dos grups d’assassinats amb el Dr. Blake. Finalment, tot actuant com un veterà de l’exèrcit obsessionat pel record d’haver mort un noi jove a l’Afganistan, Barker aconsegueix que Blake confessi l’assassinat dels homes amb danys emocionals en comptes d’alliberar-los dels seus dimonis.

Veure més detalls de la fitxa

Deixa un comentari