La bèstia – Temporada 1 – 1×11 El vigilant del meu germà – My Brother’s Keeper

Per acabar amb una sèrie d’assassinats atribuïts a la família criminal Doherty -i venjar-se de l’horrorosa mort de l’antic company de Conrad- Barker se les empesca per situar Ellis dins de l’empresa criminal dels Doherty. Tot simulant intel·ligentment l’assassinat d’un tinent mafiós rival, Ellis es guanya la confiança de Tommy Doherty Jr., el germà gran impulsiu del cap de família actual, Jackie. Mentrestant, Conrad i Barker segueixen una pista sobre el Guant Vermell que han extret d’Ezekiel, sense que Ellis s’assabenti dels seus plans.

En descobrir que Tommy no està content amb la intenció de Jackie de transformar la família criminal en un negoci legal, Ellis se’n va a fer petar l’esquerda. Després de pressionar un dels sospitosos del Guant Vermell, Barker s’assabenta que el comptable Mike Smith està aconsellant Jackie sobre noves empreses comercials. En enxampar Mike en una situació compromesa amb una prostituta, Barker li fa xantatge sobre el fet de convèncer Jackie d’invertir una fortuna en un valuós arrendament de petroli. Tan bon punt Jackie transfereix els fons a Barker, Mike es veu obligat a informar el seu cap que els han estafat amb el pagament d’un arrendament que no ha existit mai.

Després de guanyar-se la confiança de Tommy Jr. en fer com si l’hagués salvat de ser abatut a trets, Ellis comença a sospitar que Tommy Sr., el patriarca de la família que tothom creu que va ser eliminat en un cop al món del crim anys enrere, en realitat és viu. Mentre Jackie està disposat a perdonar, Tommy està decidit a veure que Mike pagui pel seu error. Però després que Ellis salvi la vida de Mike i eviti per poc que quedi al descobert, incita Tommy Jr. a un enfrontament en el qual mata Jackie. I quan Tommy Sr. reapareix de sobte, mata el seu fill restant, només perquè aleshores Barker el detingui. Finalment, amb la família Doherty anihilada d’una vegada per totes, Conrad prepara un altre acte de venjança en col·locar una bomba que mata un dels sospitosos de l’assassinat de l’ambaixador.

Veure més detalls de la fitxa

Deixa un comentari