La bèstia – Temporada 1 – 1×12 Falsificacions – Counterfeit

En mirar de minar una xarxa de falsificació nord-coreana sospitosa, Barker se les arregla per comprar unes quantes làmines de divises falses per 2 milions de dòlars. Des del seu lloc de vigilància, Ellis sent com si Barker estigués matant el seu contacte en veure que el tracte és a punt d’enfonsar-se. Quan Barker diu que l’home va ser mort per un franctirador i que no hi havia cap làmina, Ellis sospita que Barker podria estar relacionat amb una trama per robar-les. I mentre Ellis es pregunta si aquesta és una altra feina maquinada pels agents corruptes darrere del Guant Vermell, Barker afirma que està sent enganyat i se’n va amb els diners de l’FBI per demostrar-ho. Mentrestant, mentre Ellis de moment decideix cobrir el seu company, Ray el pressiona perquè cooperi amb la seva investigació. Però quan l’FBI envia l’agent Alan Robicheaux per rellevar Ray, Conrad s’adona que Barker està en un gran embolic.

Per enviar un missatge a Ellis, Barker s’aproxima a la veïna d’Ellis, Rose, durant el seu trajecte amb autobús cap a la feina. Tot i que les proves de balística del tret demostren que les bales van sortir de l’arma de Barker, Ellis vol que Barker s’exoneri ell mateix, de manera que ell amaga la gravació de l’estafa encoberta mentre deixa un rastre fals per Robicheaux. Durant una reunió clandestina, Barker afirma que la gravació ha estat manipulada i insisteix Ellis perquè en faci una anàlisi independent. Després de trobar-se amb Barker, Conrad també accedeix a ajudar-lo a provar la seva innocència.

Mentre Conrad descobreix que Barker té una aliada a l’FBI, la subdirectora Ida Paulson, Ellis mira de protegir Rose fent que se’n vagi de la ciutat, només per la seva petició que la deixi en pau. Mentre Robicheaux fa augmentar la pressió, una anàlisi de la gravació confirma que va ser manipulada i que hi havia un franctirador, mentre que, d’altra banda, Ray troba proves que demostren que les proves de balística també eren falses. Per la seva part, mentre que la investigació de Barker exposa una xarxa patrocinada pel govern que apunta cap a ell, Rose es nega a cooperar més després que Ellis digui que és un criminal en comptes de revelar la seva identitat com a agent secret. Finalment, Conrad l’anima a encarar-se al departament amb les seves proves sobre el Guant vermell, però Barker s’hi nega per continuar la investigació amb Ellis.

Veure més detalls de la fitxa

Deixa un comentari