Ull per ull – Ull per ull – 2 de 2

La mort del senyor Torrents és un drama per a la seva família. Els seus fills Joan, Gregori i Eulàlia estan consternats. El Joan i en Gregori planegen una venjança, i contracten uns pistolers del Sindicat Lliure perquè acabin amb el grup d’acció de l’Enric.
És aleshores quan l’Enric descobreix el seu error: el veritable assassí del seu germà no era el senyor Torrents, sinó el seu fill Gregori. L’Enric es planteja deixar el grup i així ho comunica al Murciano, l’anarquista que el va iniciar en el món de les armes. Abans de marxar a Barcelona decideix acomiadar-se de la resta de companys, però quan arriba al seu amagatall es troben amb una esgarrifosa carnisseria: tots han estat tirotejats fins la mort.
L’Enric havia travat una gran amistat amb ells, i pren una decisió visceral: anar a casa de la família Torrents per venjar la mort dels seus companys. Però no tot resulta tan fàcil com l’Enric havia previst. La situació es complica i el Murciano és ferit d’un tret. Per aconseguir fugir, l’Enric pren com a ostatge al més innocent dels fills del senyor Torrents, l’Eulàlia. L’Enric i el Murciano es refugien a una masia, on amaguen l’Eulàlia. Comencen a negociar un rescat amb els germans Torrents.

Veure més detalls de la fitxa

Deixa un comentari