La dama de Xangai

Michael O’Hara, un mariner irlandès, salva d’ una agressió nocturna a Central Park la bella i misteriosa Elsa Bannister. El seu marit Arthur, un adinerat advocat d’èxit, decideix gratificar-lo oferint-li una feina en el seu iot. Durant el transcurs d’un creuer cap a San Francisco, en Michael es deixa captivar per l’encís de l’Elsa. Alhora, el soci d’en Bannister li proposa un pla que Michael accepta per fugir amb l’Elsa, sense sospitar que n’esdevindrà el cap de turc.


Versió restaurada i remasteritzada.

Veure més detalls de la fitxa

Cavall Fort – 1973 – 260

Portada: Argimon 73. Un pintor anomenat Argimon: per Victòria Argimon; Manuel de Pedrolo, un gran narrador: per Jordi Bolbena; La defensa de Sonnetal: per J. Gassiot-Llorens; Els cometes: per Francesc Nicolau; Espagueti a Venècia (Una nova aventura d’Espagueti): per Dino Attanasio. Versió de l’Albert Jané; i a més…Pere Vidal,El cavaller Crispí,Tirant lo Blanc,Els Barrufets, Max l’explorador,Lucky Luke, Ot El bruixot, Els Cepats, Jep i Fidel,… Etc.

Veure més detalls de la fitxa

Cites – Temporada 2 – 2×03

Avui l’Àlex ha quedat amb l’Ona per recollir algunes coses que encara té a l’apartament que compartien quan eren parella. No es veuen des que van tallar i inevitablement la trobada serà tensa. Tot i que el Martín va deixar clar que no tornaria a veure la Laura, l’actitud trista de la Noa l’ha fet canviar d’opinió. Avui s’han citat en un bar per parlar i prendre una decisió.

Veure més detalls de la fitxa

Cavall Fort – 1973 – 259

Portada: Pilarín Bayés. Allò que passa; Jugar amb paraules: per Roser Iborra; Informe sobre l’Enric: per Jacint Torrents; Els meteorits: per en Francesc Nicolau; Un lloc nou per a l’estiu: per Francesc Bofill; Els dos germans (rondalla de Grimm): per Joaquim Carbó; I a més…Pere Vidal,El cavaller Crispí,Tirant lo Blanc,Els Barrufets, Max l’explorador,Lucky Luke, Ot El Bruixot, Els Cepats, Jep i Fidel,… Etc

Veure més detalls de la fitxa

Contes animats d’arreu del món – El rei March

King March: A Story from Wales


El rei March està mort de preocupació. S’ha quedat sense barber, l’únic que sabia el seu terrible secret: el perquè no es treu mai la corona. Troba finalment un nou barber, en Guto, al que fa jurar solemnement que mai no el revelarà a ningú. Guto no vol trencar el jurament, però el pes d’aquesta obligació l’omple de neguit i no el deixa viure tranquil. Què pot fer?

Veure més detalls de la fitxa

Armaguedon

Des de les profunditats de l’espai s’acosta… amb un poder incommensurable. Ha destruït la meitat de l’univers i està camí de la Terra. És… Genma. Només dues persones són conscients de la catàstrofe imminent: la princesa Luna, profetessa moderna, i Vega, un croat d’un món cibernètic devastat per Genma temps enrere. Decidits a salvar la Terra d’un destí similar, Luna i Vega miraran de mobilitzar els més potents psíquics del món, per aconseguir el que milions de persones han intentat… i han fracassat.

Veure més detalls de la fitxa

Cavall Fort – 1973 – 257-258

Portada: Fina Rifà. L’humor d’en Cesc; En Carxofa: per Prudenci Bertrana; L’astre de dia: per Francesc Nicolau; El barrufador de pluja: (una nova aventura dels Barrufets): per Peyo; Què passa després de la mort?: per Francesc Bofill; I a més…Pere Vidal,El cavaller Crispí,Tirant lo Blanc,Els Barrufets, Max l’explorador,Lucky Luke, Ot El Bruixot, Els Cepats, Jep i Fidel… Etc.

Veure més detalls de la fitxa

Cavall Fort – 1973 – 256

Portada: Llucià. Allò que passa; La poesia concreta i visual: per en Guillem Viladot; El vell Tartaruga: per Jacint Torrents; La casa sota el mar (Una nova aventura de Pere Vidal) : per _Madorell i Joaquim Carbó; Com es fan els túnels del Tibidabo: per Ernest Riera; A més… Pere Vidal, El Cavaller Crispí,Tirant lo Blanc, Els Barrufets, Max l’explorador,Lucky Luke, Ot El Bruixot, Els Cepats, Jep i Fidel,…Etc

Veure més detalls de la fitxa

Prelude to Axanar [VOSC]

Quins esdeveniments històrics van conduir a la Batalla d’Axanar? Com va aconseguir la Federació contrarestar el totpoderós Imperi Klingon? Aquestes i moltes altres preguntes són respostes pels principals protagonistes de la conflagració, des de Kharn, el temible comandant suprem dels klingons, fins a l’almirall Ramírez, l’introductor dels nous creuers de combat a la Flota Estel·lar.

Curt d’estil documental de sorprenent qualitat, elaborat per fans de la franquícia per mitjà de micromecenatge.

Veure més detalls de la fitxa

Contes animats d’arreu del món – John Henry

John Henry, the Steel Driving Man: A Story from the U.S.A.


La construcció del ferrocarril de costa a costa dels Estat Units necessità d’una ingent massa de treballadors vinguts d’arreu. Entre els milers d’obrers que es van contractar per dur a terme aquesta tasca, John Henry destacava per la seva força i coratge. Però una nova màquina perforadora que pot substituir el treball de dotzenes d’homes posarà en perill els llocs de treball de tots.


Episodi produït per HBO, va guanyar 2 premis Emmy a la millor interpretació de veu per a Peter Macon (narrador) i al millor assoliment en animació de l’any 2002 (està fet amb la tècnica de pintura sobre vidre)

Veure més detalls de la fitxa

Un incident al pont d’Owl Creek [VOSC]

Durant la Guerra de Secessió americana, un post avançat del Nord ha capturat el plantador d’Alabama Peyton Farquhar mentre tractava de sabotejar la via que travessa el pont sobre el riu Owl. Seguint ordres del comandament, serà executat per la forca en procés sumaríssim. La corda encercla ja el coll d’en Peyton i sembla que no té escapatòria…

Veure més detalls de la fitxa

Què hi ha, Scooby-Doo? – 1×11 Les joguines juguen a fet i espantar – Toy Scary Boo

La Sandy Groom no pararà fins que totes les joguines perilloses no desapareguin dels prestatges del País de les Joguines, una botiga on els ninots s’han rebel·lat i ho han començat a destrossar tot. I és que hi ha joguines que fomenten la violència, però n’hi ha que et fan escagarrinar de por! I si no, pregunta’ls-ho a l’Scooby-doo i companyia!

Veure més detalls de la fitxa

Cavall Fort – 1973 – 255

Portada: Jan. És quan dormo que hi veig clar: per J. V. Foix; J. V. Foix Premi d’honor de les Lletres Catalanes: per Albert Jané; Alguns museus especialitzats de Catalunya: per Josep M. Garrut; Si vols ser ben servit. fes-te tu mateix el llit: per Oriol Pi De Cabanyes; Història del descobriment de les màquines de fer força 2a part: per Jaume Ciurana; Que s’acabi el món: per Pere Albages; A més … Jan i Trencapins, El cavaller Crispí,Tirant Lo Blanc, Els Barrufets, Max l’explorador,Lucky Luke, Ot el bruixot, Els Cepats, Jep i Fidel,… Etc

Veure més detalls de la fitxa

Apatxe

Gerónimo travessa el camp de batalla per rendir-se i sembla que la guerra amb els apatxes ha acabat. Però Massai no accepta la rendició, convençut que la força és l’única manera de defensar els seus drets. Ben aviat, els soldats detenen Massai i només l’índia Nalinle procura ajudar-lo. Envien Massai a la presó, però no triga a escapar-se’n.

*** Nova versió millorada DVD+DVB

Veure més detalls de la fitxa