[REC] 4 Apocalipsi

Àngela Vidal, la jove reportera que va entrar a l’edifici amb els bombers, aconsegueix sortir convertint-se en la única supervivent, però el que l’exèrcit no sap és que és portadora d’una estranya infecció.


Duran a l’Àngela a un centre de màxima seguretat a vàries milles de la costa, completament aïllat i rodejat d’aigua: un vell petrolier que ha estat condicionat per la quarantena.

Veure més detalls de la fitxa

Majoria absoluta – Temporada 2 – 2×02 Catacracs

La crisi financera es converteix en un malson per l’Eduard i tota la família se’n ressent. La Judit està disposada a ajudar econòmicament el seu “marit”, però la seva mare no està disposada a posar-l’hi. L’Eduard es refugia en la feina, però en un estudi de gravació topa de nassos amb un entrebanc d’efectes més devastadors que un problema econòmic: una antiga amant. Mentrestant, a Rússia, el Felip i la Marta coneixen el Kostia, un nen que no es vol deixar estimar fàcilment.

Veure més detalls de la fitxa

Una proposició indecent

En David i la Diana són un matrimoni feliç amb un futur ple d’il·lusions. Ell és un arquitecte amb molta projecció que està dissenyant la casa dels seus somnis, i ella fa d’agent immobiliària i ha trobat el solar ideal per construir-la. Per fer realitat el somni decideixen endeutar-se, amb la mala sort que un bon dia arriba la crisi, es queden sense feina i no poden pagar la hipoteca. Llavors decideixen anar-se’n a Las Vegas a fer fortuna amb els últims diners que els queden. Allà coneixen en John Gage, un multimilionari que els ofereix un milió de dòlars a canvi de passar una nit amb la Diana, una prova d’amor i de confiança que els marcarà de per vida.

Veure més detalls de la fitxa

Diaris de vampirs – Temporada 5 – 5×03 Pecat original – Original Sin

En Damon, l’Elena i la Katherine surten a buscar l’Stefan, que ha caigut en mans de la bruixa Qetsiyah. La bruixa el vol fer servir per venjar-se de l’amor de la seva vida, el traïdor Silas, que la va utilitzar per aconseguir l’elixir de la immortalitat i la va deixar per una altra. Mentrestant, en Silas busca la Katherine perquè, com que ella és la que es va beure l’única ampolleta de remei contra la immortalitat, ara la seva sang també pot fer de remei. Uns misteriosos personatges anomenats “els viatgers” comencen a fer de les seves.

Veure més detalls de la fitxa

Majoria absoluta – Temporada 2 – 2×01 Crac

L’Eduard s’ha arruïnat jugant a la borsa i, de sobte, s’adona que ha de mantenir nou boques i només disposa d’un sou: el seu. Els grans hauran de deixar el niu i buscar-se la vida. Per acabar-ho d’arreglar, la Marta s’ha de passar un mes a Rússia per tramitar l’adopció d’un nen. Però a la feina no li donen el permís: si se’n va, la despatxen.

Veure més detalls de la fitxa

Sóc un cyborg [VOSC]

Arran de l’internament de l’àvia que l’ha criada en una residència, la Young-goon, una noia que treballa en una cadena de muntatge de components electrònics, perd completament la raó: creu que és un cyborg i deixa d’alimentar-se, consumint tan sols piles alcalines. Com no té manual d’instruccions ni etiqueta, la seva única preocupació és descobrir el seu propòsit. Un cop ingressada en el psiquiàtric, coneixerà una galeria de dements entranyables, tan alienats o més que ella mateixa. Un d’ells se’n sentirà atret i l’ajudarà.

Veure més detalls de la fitxa

Babylon 5 – Temporada 4 – 4×09 Expiació – Atonement

En Zac Allan s’esta provant el nou uniforme regalat per la Delenn que li correspon com a cap de seguretat, en el que diu sentir-se incòmode, però es que no li agrada la idea de posar-se en el lloc d’en Garibaldi, i ell voldria que tornés a la feina.
La Delenn es reclamada al seu planeta, Minbar. I en Flanklin li posa una pròtesi a l’ull a en G’Kar.

Veure més detalls de la fitxa

Majoria absoluta – Temporada 1 – 1×11 Instints

La Judit arriba a casa amb el nadó. Alegria general. Alegria que es torça aviat perquè la Judit té el rol de mare massa mitificat. Hiperprotectora, neuròtica, mortificada, insegura, no deixa que ningú s’acosti a la criatura i la capitalitza per ella sola. Això provoca friccions amb en Felip i, sobretot, amb la seva amiga Marta, que acaba marxant. Paral·lelament, passades les vacances, els més grans comencen a buscar-se la vida fora de la família…

Veure més detalls de la fitxa

Cites – Temporada 2 – 2×07

La Sara i el Marcel no s’han tornat a veure des de l’última vegada però, quan la Sara comença a sospitar que el Marcel està sortint amb una altre noia, l’alcohol farà que li enviï un missatge que ben segur que se’n penedirà l’endemà. La Paula ha refet la seva vida i ara surt amb la Victòria, una noia que sembla ser la seva anima bessona. Avui han quedat amb les seves respectives famílies per donar-los una noticia molt important: es casen.

Veure més detalls de la fitxa

Contes animats d’arreu del món – En Timoon i el narval

Timoon and the Narwhal: A Story from Canada


En Timoon és un nen esquimal invident que viu amb la seva família en un indret remot de l’Àrtic. Se sent molt unit a la seva tieta, una dona intrèpida, vinculada als esperits de la natura i que viu neguitosa perquè no ha trobat encara el que busca. Enmig d’una terrible tempesta de neu, la tieta s’allunya temeràriament de la tenda familiar i el petit Timoon surt tot sol a salvar-la.

Veure més detalls de la fitxa

Majoria absoluta – Temporada 1 – 1×10 El Niño

Gran moment de les vacances d’estiu. Tothom té plans: la Carme se’n va amb en Jordi Pruna i el seu nòvio al Marroc; l’Amadeu vola cap a Nova York per veure la Sílvia; al Jairo li han sortit uns quants bolos amb una orquestra; l’Aida es refugia a estudiar en un monestir; els bessons se’n van de colònies; la Marta i el Felip, de càmping, i la Judith, l’Eduard i la Norma, a la costa. Tot molt ben organitzat, si no fos pel diluvi universal que cau sobre el país…

Veure més detalls de la fitxa

Majoria absoluta – Temporada 1 – 1×09 Rivalitats

La Carme anuncia el seu casament amb el ginecòleg. Això tensa d’immediat l’Eduard, tensió que es multiplica per deu quan coneix el consogre: un exrocker que deixa enlluernades la Judit i la Marta. L’arribada de les mares, la de l’Eduard i la de la Judit, per assistir a la cerimònia enrareix més l’ambient. Enmig de tot, l’Aida i en Jairo es plantegen si realment estan fets l’un per a l’altre.

Veure més detalls de la fitxa

Cavall Fort – 1973 – 269

Portada: Els senyals de tràfic: Un llenguatge universal. Els senyals de tràfic: Un llenguatge universal; per Joan Costa; En Po: per Jaume Massó i Torrents; El Xaloc: per Carme Suqué; Els moviments de les estrelles: per Francesc Nicolau; Escriure una carta: per Jordi Planes; I a més… Pere Vidal, El cavaller Crispí, Espagueti, Benet Tallaferro, Max l’explorador, Sergi Grapes, Ot el Bruixot, Els Cepats, Jep i Fidel,… etc.

Veure més detalls de la fitxa

Nit i boira [VOSC]

Rodat deu anys després de l’alliberament dels camps de concentració nazis, aquest curt documental descriu la vida dels presoners alternant imatges d’arxiu i d’altres rodades als camps d’Auschwitz i Majdanek: la fam, els experiments mèdics, les execucions, les càmeres de gas…
El film alterna imatges d’arxiu i d’altres de rodades als camps d’Auschwitz i de Majdanek.

Veure més detalls de la fitxa

Diaris de vampirs – Temporada 5 – 5×02 Mentides de veritat – True Lies

En Silas, que ha adoptat la forma de l’Stefan, controla mentalment tot el poble de Mystic Falls perquè l’ajudi a trobar la Katherine. En Damon i en Jeremy no saben per què té tant d’interès a trobar-la, però la capturen perquè ell no ho faci. Mentrestant, l’Elena i la Caroline comencen a anar a classe a la universitat, tot i que, entre els embolics que tenen i les festes que es fan al campus, no poden estar gaire pels estudis. Mentrestant, la Bonnie continua morta, però parla amb en Jeremy i amb en Matt.

Veure més detalls de la fitxa

Majoria absoluta – Temporada 1 – 1×08 Malalts

L’Eduard és el paradigma d’un hipocondríac. Arran d’un xàfec que li cau al damunt mentre fa fúting amb en Felip, cau malalt i ha de fer llit. El fantasma d’un tumor cerebral, de la leucèmia i de tot tipus de càncers el domina. Mentrestant, la Judit escriu una carta al nen que porta a la panxa, l’Aida i en Jairo s’enrotllen, els bessons volen saltar-se un control de matemàtiques i la Carme s’enamora perdudament del ginecòleg de la seva madrastra.

Veure més detalls de la fitxa

Cavall Fort – 1973 – 267-268

Portada: Cesc. El teatre a passos comptats: per Albert Jané; Especialitats de la casa: per Teresa Duran; La llebreta: per Jordi i Baixes; Qui no et conegui que et compri: per Albert Jané; Les figuretes del pessebre: per Salvador Espriu; Com caracteritzar-vos de…: per Fina Rifà; Les marionetes: Tota una vida penjant de fils: per Pere Albages; I a més… Pere Vidal, El cavaller Crispí, Espagueti, Benet Tallaferro, Max l’explorador, Sergi Grapes, Ot el Bruixot, Els Cepats, Jep i Fidel,… etc.

Veure més detalls de la fitxa

Babylon 5 – Temporada 4 – 4×08 La il·lusió de la veritat – The Illusion of Truth

Dan Randall, periodista de l’equip de l’ISN de la Terra, portaveu del president Clark, arriba a la Babylon sense dir que es periodista, però al revisar el seu equipatge hi troben les càmeres. Entrevisten en Sheridan i la Delenn, i també en Flanklin i en Garibaldi. I el que transmeten es totalment manipulat pel periodista, dient directament mentides, falsejant la veritat, fent un reportatge tendenciós.

Veure més detalls de la fitxa