Cites – Temporada 2 – 2×06

Des que la Laura va reaparèixer a la vida del Martín la Blanca se sent una mica desplaçada. Ella i el Martín no han tornat a parlar dels seus sentiments i ara és la Blanca qui comença a tenir clar el que sent per ell i vol que el Martín ho sàpiga. Fa dies que l’Olga està estranya i l’Albert ho nota. Finalment, l’Olga li confessa que es va retrobar amb el Guillermo, l’home amb qui havien fet un trio unes setmanes abans

Veure més detalls de la fitxa

Contes animats d’arreu del món – El corb que va robar la llum del dia

Raven Steals the Daylight: A Story from Alaska


A l’inici dels temps no hi havia llum al món. Només hi havia una nit eterna, sense Lluna ni estrelles, trencada tan sols per la llum de fogueres, espelmes i torxes. El fatxenda del corb, juntament amb el seu amic el petrell, promet als homes que anirà a buscar la llum més enllà del cel i la hi robarà per fer-se admirar per tothom. Com s’ho farà?

Veure més detalls de la fitxa

Majoria absoluta – Temporada 1 – 1×07 (Meno-Andro) Pauses

Els primers símptomes de la menopausa deixen KO la Marta. En Felip, per la seva banda, té problemes d’erecció i demana unes vacances que l’Eduard li deu fa cinc anys. La casa queda momentàniament òrfena de servei. Pares i fills es veuen obligats a col·laborar en les feines domèstiques. S’organitzen dos bàndols: un de femení i un de masculí. La guerra de sexes està servida. Paral·lelament, la Norma se sent amenaçada pel nadó que ha de néixer.

Veure més detalls de la fitxa