Diaris de vampirs – Temporada 5 – 5×02 Mentides de veritat – True Lies

En Silas, que ha adoptat la forma de l’Stefan, controla mentalment tot el poble de Mystic Falls perquè l’ajudi a trobar la Katherine. En Damon i en Jeremy no saben per què té tant d’interès a trobar-la, però la capturen perquè ell no ho faci. Mentrestant, l’Elena i la Caroline comencen a anar a classe a la universitat, tot i que, entre els embolics que tenen i les festes que es fan al campus, no poden estar gaire pels estudis. Mentrestant, la Bonnie continua morta, però parla amb en Jeremy i amb en Matt.

Veure més detalls de la fitxa

Majoria absoluta – Temporada 1 – 1×08 Malalts

L’Eduard és el paradigma d’un hipocondríac. Arran d’un xàfec que li cau al damunt mentre fa fúting amb en Felip, cau malalt i ha de fer llit. El fantasma d’un tumor cerebral, de la leucèmia i de tot tipus de càncers el domina. Mentrestant, la Judit escriu una carta al nen que porta a la panxa, l’Aida i en Jairo s’enrotllen, els bessons volen saltar-se un control de matemàtiques i la Carme s’enamora perdudament del ginecòleg de la seva madrastra.

Veure més detalls de la fitxa

Cavall Fort – 1973 – 267-268

Portada: Cesc. El teatre a passos comptats: per Albert Jané; Especialitats de la casa: per Teresa Duran; La llebreta: per Jordi i Baixes; Qui no et conegui que et compri: per Albert Jané; Les figuretes del pessebre: per Salvador Espriu; Com caracteritzar-vos de…: per Fina Rifà; Les marionetes: Tota una vida penjant de fils: per Pere Albages; I a més… Pere Vidal, El cavaller Crispí, Espagueti, Benet Tallaferro, Max l’explorador, Sergi Grapes, Ot el Bruixot, Els Cepats, Jep i Fidel,… etc.

Veure més detalls de la fitxa