Cites – Temporada 2 – 2×05

Avui l’Àlex fa 30 anys i la Gina vol celebrar-ho d’alguna manera especial. Però, a l’Àlex, els remordiments pel que va passar amb l’Ona li impediran gaudir de la sorpresa. Avui el Dídac ha quedat per sopar amb el Bernat, un home amb qui fa un temps que van xatejant, però qui es presenta a la cita és el Sergi Perelló, un polític important que li confessarà al Dídac que és amb ell amb qui ha estat xatejant tot aquest temps

Veure més detalls de la fitxa

Majoria absoluta – 1×03 Dependències

Els bessons tenen problemes al cole amb els companys dels cursos superiors. En Felip decideix ajudar-los fent-se passar per un mafiós. L’Amadeu viu una terrible crisi amb la seva noia. L’Eduard intenta arreglar-ho posant-lo en contacte amb una flautista de la seva orquestra. D’altra banda, la Carme descobreix que el seu germà equatorià no li és germà ni res i passa de sentir-se incestuosa a estafada.

Veure més detalls de la fitxa

Què hi ha, Scooby-Doo? – 1×13 Pompeia i circumstància – Pompeii and Circumstance

Les vacances per Itàlia de l’Scooby-doo i companyia aviat deixaran de ser vacances. I és que segons el capità Guzman, les aparicions d’un gladiador viu són fruit d’una llegenda que assegura que va sobreviure al Vesubi com un zombi. Encara ara volta per Pompeia sembrant el caos i destruint tot el que troba. Una missió feta a mida per la nostra colla!

Veure més detalls de la fitxa