Cites – Temporada 2 – 2×07

La Sara i el Marcel no s’han tornat a veure des de l’última vegada però, quan la Sara comença a sospitar que el Marcel està sortint amb una altre noia, l’alcohol farà que li enviï un missatge que ben segur que se’n penedirà l’endemà. La Paula ha refet la seva vida i ara surt amb la Victòria, una noia que sembla ser la seva anima bessona. Avui han quedat amb les seves respectives famílies per donar-los una noticia molt important: es casen.

Veure més detalls de la fitxa

Contes animats d’arreu del món – En Timoon i el narval

Timoon and the Narwhal: A Story from Canada


En Timoon és un nen esquimal invident que viu amb la seva família en un indret remot de l’Àrtic. Se sent molt unit a la seva tieta, una dona intrèpida, vinculada als esperits de la natura i que viu neguitosa perquè no ha trobat encara el que busca. Enmig d’una terrible tempesta de neu, la tieta s’allunya temeràriament de la tenda familiar i el petit Timoon surt tot sol a salvar-la.

Veure més detalls de la fitxa

Majoria absoluta – Temporada 1 – 1×10 El Niño

Gran moment de les vacances d’estiu. Tothom té plans: la Carme se’n va amb en Jordi Pruna i el seu nòvio al Marroc; l’Amadeu vola cap a Nova York per veure la Sílvia; al Jairo li han sortit uns quants bolos amb una orquestra; l’Aida es refugia a estudiar en un monestir; els bessons se’n van de colònies; la Marta i el Felip, de càmping, i la Judith, l’Eduard i la Norma, a la costa. Tot molt ben organitzat, si no fos pel diluvi universal que cau sobre el país…

Veure més detalls de la fitxa