Màscares

Com es passa de la comèdia a la tragèdia, de l’heroi a l’antiheroi? Què succeeix a la vida d’un actor quan deixa d’interpretar un personatge per ficar-se en la pell d’un altre?
Màscares es planteja respondre aquests interrogants a partir d’una ocasió excepcional. Durant dos anys, Josep Maria Pou ha recorregut els escenaris catalans i espanyols interpretant La cabra, un drama d’Edward Albee. L’èxit de públic ha estat rotund i el seu treball ha estat recompensat amb el Premi Nacional de Teatre, entre molts altres guardons. El seu pròxim projecte és Su seguro servidor: Orson Welles, una obra sobre el genial director de Ciutadà Kane escrita per Richard France.


Els assajos d’aquesta obra són un pretext ineludible per aprofundir en la professió d’actor a través d’un procés que normalment es desenvolupa portes endins. L’acció de Màscares transcorre entre el teló que cau després de l’última representació de La cabra i el que s’alça per a l’estrena de Su seguro servidor: Orson Welles. Dins d’aquest marge, que transita lliurement entre la realitat i la ficció com ja ho feia La doble vida del faquir, el nostre primer llargmetratge, Josep Maria Pou posa en evidència la tècnica i les rutines del teatre; les fronteres entre la vida personal i la imatge que, com actor, projecta davant els altres.

Veure més detalls de la fitxa

Deixa un comentari