La bèstia – Temporada 1 – 1×13 Sense retorn – No Turning Back

Ara que ha aconseguit que Ellis l’ajudi a deixar al descobert el Guant Vermell que estava en mans d’un cercle d’agents corruptes conegut com l’Equip-Barker mira de trobar el seu líder, el nom en clau del qual és Viper. En admetre que va ser assignat per ser el seu company amb l’esperança que cooperés amb una investigació d’Afers Interns, Ellis afirma que ara creu que Barker és innocent i que Ray també. Amb l’ajuda de Ray, Barker atrau Jonah Michaels, un agent a L’Equip, a caure en una trampa. Enfrontat sobre l’assassinat de l’ambaixador Morton, Michaels afirma que no sap res sobre la identitat de Viper, però revela que la filla de Morton, Grace, en realitat no va morir, sinó que la van treure del país clandestinament i se’n va encarregar una agent. D’altra banda, quan Michaels proposa intercanviar la Grace per totes les proves contra l’Equip, Barker accepta.

Malgrat les proves que demostren la innocència de Barker, Conrad s’adona que la investigació de Robicheaux no s’acabarà. En intentar arribar a la subdirectora de l’FBI Ida Paulson, Barker li demana una còpia sense editar de l’arxiu altament confidencial del “cas Guant Vermell”. Mentre els seus amics treballen per treure Robicheaux del seu camí, Barker descobreix que una dona anomenada Jane Ross podria ser Grace Morton. Després de treure’s de sobre un parell d’assassins que havien estat enviats per aturar-los, Barker i Ellis entren en un pis on s’enfronten amb la Grace. Malgrat que l’Equip sempre li ha dit que ell va ser el responsable de la mort del seu pare, Barker convenç la Grace que l’han mentit i, amb el seu ajut, es recorda suficientment de la seva infantesa per adonar-se que diu la veritat.

Sabent que ha de trucar en cas que mai aparegués Barker, Grace convoca Michaels a un magatzem soterrani. Michaels encara es nega a dir res sobre Viper, de manera que Barker l’ha de trobar pel seu propi peu. Però quan Michaels apareix mort i Robicheaux sospita de Barker, Paulson localitza l’arxiu original del Guant Vermell que conté les identitats de totes les persones que hi estan implicades, fins i tot la de Viper. Després que ell i Ellis s’escapin per poc d’un altre atemptat contra les seves vides, Barker envia per fax l’arxiu a l’oficina local de l’FBI, que suposa la detenció del líder del Guant Vermell, Alan Robicheaux, àlies “Viper”. Finalment, tot i que s’ha demostrat la seva innocència, Conrad prefereix quedar-se com un fugitiu per poder seguir perseguint l’Equip.

Veure més detalls de la fitxa

Deixa un comentari