Berlín, Berlín – Temporada 1 – 1×13 Sense parella – Singles

Les penes d’amor causades per la història amb en Moshe han fet perdre tres quilos a la Lolle, que es passa el dia rondant pel pis fins que la Rosalie l’arrossega a patinar. El lema de la Rosalie és: “Parlar és llautó, fer és or”. Però en comptes de trobar algun noi que l’ajudi a superar la seva depressió amorosa, la Lolle en troba un que la fa sentir com una estúpida. En canvi, la història del Doctor Strangelove ¿locutor d’un programa radiofònic nocturn- és tota una altra cosa. La Lolle truca al programa, dóna el nom de “Bille”, i comenta al Doctor Strangelove els seus problemes amorosos. Aquella nit torna a dormir bé per primer cop des de fa molt temps. L’endemà, però, torna l’estrès. El doctor Strangelove busca un candidat entre els més de setanta homes que van sentir la “Bille” per la ràdio i que han trucat a l’emissora. El que triï la Lolle guanyarà un viatge pels dos a Roma.
L’Olaf, el primer dels oients amb qui es troba la Lolle, és un desastre total. No és lleig, però no para de parlar de tot el que feia amb la seva ex. Aniran més bé, les coses, amb el pròxim candidat?
Es pot triar parella amb una poma? La pretensió d’en Hart que si a Berlín es tira una poma per la finestra de seguida es troba una soltera, obté la seva confirmació. La que ell llença provoca un crit, i després els insults d’una vella que els titlla a tots dos de gamberros. El llançament de l’Sven, en canvi, fa diana, i gràcies a l’incident coneix la Christine, una assessora financera. Ella es mostra tan impressionada amb l’Sven que no té ni temps per empipar-se, i queden per veure’s un dia…

Veure més detalls de la fitxa

Deixa un comentari