El crac – Temporada 2 – 2×03 La gran família

El Joel està totalment superat per la seva inesperada paternitat. No dóna a l’abast amb els seus cinc fills adoptius i es planteja tornar-los al seu país d’origen com més aviat millor. Per part seva, la Sandra comença a adonar-se que el Julio potser no és tan perfecte com semblava. Mentrestant, continuen els assajos de l’obra i el Lluís Soler es nega a plorar en escena. El Gnocchi farà tot el possible per emocionar-lo, costi el que costi.

Veure més detalls de la fitxa

Majoria absoluta – Temporada 3 – 3×10 Natural

La Judit, cansada que l’Eduard s’evadeixi en la feina per no comprometre’s ni amb ella ni amb el funcionament de la família, provoca que ell la segueixi fins a una casa rural on, aïllats, li fa encarar l’atrotinada relació que mantenen. Mentre ells comencen a revifar com a parella -malgrat veure’s involucrats en una estafa-, el Felip es converteix per un dia en un personatge cèlebre gràcies a un vídeo en què emula un mestre karateka, i la Carme referma la seva relació amb el Fede que ja ha deixat la seva dona, però entra en crisi quan el Freddy, el fill del Fede, l’assenyala com la ‘femme’ fatal que ha portat el seu pare a la perdició i ha fet que la seva família es desintegri.

Veure més detalls de la fitxa

Star Trek: La nova generació – Temporada 6 – 6×15 Mosaic – Tapestry

A Picard no li resulta gens agradable que Q li faci reviure la seva salvatge joventut. Al mateix temps que Picard mor en la infermeria a causa d’una ferida rebuda en una missió amb la patrulla exterior està simultàniament en el cel amb en Q.
En Q li ofereix la possibilitat d’evitar la lluita que va sostenir i així evitar que necessites un cor artificial.

Veure més detalls de la fitxa

El destí de Júpiter

Jupiter Jones és una noia humil d’origen rus que viu a Chicago i es guanya la vida netejant cases. El seu cosí Vassily la convenç perquè es vengui òvuls per treure uns calerons. Quan és a la clínica els fets prenen un rumb inesperat i Júpiter acaba descobrint que és l’hereva d’una poderosa família noble intergalàctica i ha de lluitar per salvar els habitants de la Terra d’una indústria antiga i destructiva. Per això comptarà amb l’ajuda d’en Caine Wise, un exmilitar genèticament modificat.

Versions AVI i MKV

Veure més detalls de la fitxa

Babylon 5 – Temporada 5 – 5×18 La caiguda de Centauri Primer – The Fall of Centauri Prime

Mentre es bombardeja el planeta Centauri, la misteriosa raça alienígena dels Drakh, es dona a conèixer davant Londo. Ho han preparat tot per forçar-lo a cooperar. Un cop mort el Regent, quan Londo és coronat com a emperador, demana a Sheridan que s’aturin els atacs. Mentrestant, Delenn i Lennier estan atrapats a la deriva en el seu destruït Estel Blanc després d’un atac Centauri. Sheridan es reuneix amb Londo per demanar que l’ajudi a trobar la Delenn.

Veure més detalls de la fitxa

Majoria absoluta – Temporada 3 – 3×09 Antagonismes

La Judit retroba la Pilar, una excompanya de l’escola amb qui, en l’època d’estudiants, van tenir un enfrontament mai resolt, i que ara es troba en una situació ruïnosa. La Judit decideix ajudar-la, cosa que la Pilar aprofita per cobrar-se un antic greuge. L’Eduard s’assabenta que la Norma no només ha suspès totes les assignatures a l’escola sinó que ha falsificat la seva firma al butlletí.

Veure més detalls de la fitxa

Els homes de Harrelson (S.W.A.T.)

Jim Street és un agent de policia de Los Angeles que vol unir-se al cos d’elit S.W.A.T. L’ocasió li arriba quan Hondo, el cap d’aquesta unitat especial, rep l’ordre de reclutar cinc policies nous. Després d’un període d’entrenament rigorós, immediatament entren en acció per enfrontar-se amb uns mercenaris que volen alliberar un perillós capo de la droga.

Veure més detalls de la fitxa

Contes animats d’arreu del món – Ummemo

A Campfire Tale from South Africa


Ummemo viu en una cova al cim d’una muntanya. Tots els animals el consideren el seu amic, encara que ningú no l’ha vist mai. Un dia, una tempesta obliga dues mangostes a arrecerar-se a la cova d’Ummemo. Gaudeixen de la cova i la companyia d’Ummemo fins que la caiguda d’un llamp causa un esllavissament. L’obertura de la cova queda cegada per una enorme roca i les mangostes només escapen pels pèls. Però Ummemo ha quedat atrapat i els animals ja no escolten la veu del seu amic. L’han de salvar!

Veure més detalls de la fitxa

Creature Comforts – Temporada 2 – 2×01 La fira ramadera – Beast in Show

Un conill criador ens explica la seva recerca interminable de la conillada perfecta, un poni de Shetland ens ensenya les peülles tan netes que porta per poder enlluernar les seves nòvies, un porc molt competitiu ens explica que els que saben perdre no són més que uns perdedors, i un gall es dedica a criticar de la qualitat dels ous d’ànec. Qui penseu que guanyarà aquesta competició de la flor i nata del món animal?

Veure més detalls de la fitxa

Majoria absoluta – Temporada 3 – 3×08 Figures

A l’Eduard se li dispara la vanitat quan li fan una figura de cera per al Museu i es decideix a engegar la seva “biografia oficial”. Alhora, una conferència de la Judit es converteix en objectiu d’un boicot per part d’un grup contracultural en què hi ha ficada l’Aida, i el Felip es disposa a demostrar que encara pot lligar mentre a la casa es declara una epidèmia de polls.

Veure més detalls de la fitxa

Mentre hi hagi homes

En un poblet del Regne Unit, tres amigues de tota la vida es reuneixen periòdicament per fer el que elles anomenen “el club de la setmana més trista”. Una mena de concurs per veure quina de les tres ha tingut una experiència més lamentable amb algun home. Totes tres passen dels quaranta i estan solteres. La seva amistat és un puntal per superar, gaudir i compartir la seva vida quotidiana, fins que una d’elles, inesperadament, troba una parella, fet que farà trontollar la relació entre les tres.

Veure més detalls de la fitxa

El cercle Bletchley – Temporada 2 – 2×04 Contraban – b)

La Millie està indignada perquè sap que la banda dels maltesos es dedica a traficar amb noies, però quan descobreix que, a més, han assassinat el seu soci, insisteix a les seves amigues que han de fer tot el que puguin perquè la policia detingui la banda. Elles no ho dubten i hi posen tot el seu enginy i el seu valor. Però no els resultarà gens fàcil, perquè la banda té comprats alts càrrecs de la policia.

Veure més detalls de la fitxa

El xou del Sr. Peabody i en Sherman – Temporada 1 – 1×01 El programa perfecte/Napoleó – The Perfect Show/Napoleon

El senyor Peabody i en Sherman estrenen el primer programa i volen que surti tot perfecte, però esclar, això del directe sempre està ple de sorpreses, com ara que comencen a arribar tots els veïns de l’edifici, per exemple. La Capenrere, la seva màquina del temps, ens transportarà a la Bèlgica del 1815, en plena batalla de Waterloo, amb un Napoleó obsessionat a crear unes postres que portin el seu nom.

Veure més detalls de la fitxa

El crac – Temporada 2 – 2×02 La gran farsa

Comencen els assajos de l’obra de teatre d'”El secret de la Família Qong”, on el Joel treballarà frec a frec amb la seva exparella, la Sandra, que ara està amb el Julio Manrique. Per demostrar que això no els afecta en absolut i que tots dos ho tenen tot molt superat, el Joel li proposa a la Sandra fer un sopar de parelles amb el Julio i la Carla. Un sopar delirant que tindrà conseqüències imprevisibles.

Veure més detalls de la fitxa

El cercle Bletchley – Temporada 2 – 2×03 Contraban – a)

Com que té problemes econòmics, la Millie es dedica a vendre al mercat negre, però el seu soci enganya uns proveïdors, una banda perillosa que, a més de fer contraban, es dedica al tràfic de dones. Quan veuen que la Millie ha desaparegut, la Jean, la Lucy i l’Alice es disposen a buscar-la, però, per protegir la seva amiga, prefereixen no avisar la policia i resoldre la desaparició pel seu compte.

Veure més detalls de la fitxa

Majoria absoluta – Temporada 3 – 3×07 Big Bang

Al barri han obert una discoteca. L’Eduard és l’escollit per l’associació de veïns com l’encarregat de tancar l’antre de soroll que no deixa dormir a ningú. A ningú menys al Jairo, que ha trobat feina com a DJ a l’esmentada disco. L’Eduard no sap que la propietària és una antiga coneguda i que, de mà de l’Amadeu, acaba ficant-se al seu llit.

Veure més detalls de la fitxa

L’aviador

Biografia de Howard Hughes, magnat de l’aviació i cineasta que va viure la seva època daurada a Hollywood a partir de l’any 1924. Hugues, que aleshores tenia 19 anys, es va quedar orfe i va heretar el gran negoci familiar. Interessat en el món del cinema, va invertir molts diners produint pel·lícules i va tenir relacions sentimentals amb actrius famoses: Ava Gardner, Katharine Hepburn i Jean Harlow.

Veure més detalls de la fitxa

Garbo, l’home que va salvar el món

Una coproducció de Televisió de Catalunya amb Ikuru Films sobre la veritable història de l’agent doble català Joan Pujol. En un dels enganys més agosarats de tots els temps, Joan Pujol -nom en clau: Garbo- va allunyar els Nazis de les platges de Normandia, permetent la victòria aliada el Dia D. Però això és només la punta de l’ iceberg. El Tercer Reich tenia l’Arabel. Els aliats tenien en Garbo. Ells dos van ser els espies més influents de la Segona Guerra Mundial. Després de la Guerra, l’Arabel va desaparèixer i en Garbo va morir de malària. Però tots dos eren una sola persona: en Joan Pujol, que vivia, feliç, a Veneçuela, trenta anys més tard.

Veure més detalls de la fitxa

Babylon 5 – Temporada 5 – 5×17 Moviments de foc i ombra – Movements of Fire and Shadow

Sheridan autoritza que la flota d’Estels Blancs participi en la guerra, mentre que la seva dona i en Lennier viatgen cap a Minbari per supervisar-ne un nou destructor. Vir comenta a la Lyta i en Franklin que desconeix el que fan els Drazi amb els cossos dels Centauri. Tots dos decideixen viatjar al planeta dels Drazi, on descobriran que fan servir la tecnologia de les Ombres.

Veure més detalls de la fitxa

El cercle Bletchley – Temporada 2 – 2×02 Mans tacades de sang – b)

La Jean, la Millie, la Lucy i la Susan arriben a la conclusió que la mort de John Richards està relacionada amb uns retalls de diaris que ell va donar a la seva filla. Els retalls parlen d’un accident en què uns soldats van quedar afectats per productes químics. L’Alice ha estat condemnada a mort, però ajuda les quatre amigues a descobrir què s’amaga al darrere d’un cas en què tots els indicis apunten molt amunt.

Veure més detalls de la fitxa