L’Scooby-Doo! Pirates a la vista!

L’Scooby-Doo i tota la colla emprenen un aterridor creuer cap a un dels llocs més misteriosos del món: el llegendari Triangle de les Bermudes. A alta mar, hauran de fer front a aparicions alienígenes i a espantosos pirates fantasmes que els encanta enfonsar creuers a canonades. Però les coses empitjoren encara més quan els pirates segresten els pares d’en Fred. Si l’Scooby-Doo, en Shaggy i companyia no poden resoldre aquest misteri marítim, els llançaran al mar i es convertiran en les següents víctimes del maleït Triangle. Atenció, navegants: pirates a la vista!

Veure més detalls de la fitxa

Doraemon i el petit dinosaure

En Doraemon i tota la colla viuen una nova aventura que els trasllada a l’època que els dinosaures dominaven la Terra. En una excavació, en Nobita troba un ou del qual naixerà un futabasaure, una espècie autòctona del Japó. El petit dinosaure, de nom Pisuke, creix tant que decideixen tornar-lo al seu hàbitat amb la màquina del temps. Però tot seria més senzill si la màquina del temps no s’hagués fet malbé! Als nostres amics els esperen moltíssimes aventures prehistòriques entre tota mena de dinosaures… I no només això: hauran d’evitar que els caçadors capturin el simpàtic Pisuke!

Veure més detalls de la fitxa

Annika Bengtzon – Prime time

És la nit de Walpurgis i la periodista Annika Bengtzon no pot anar a celebrar la festa amb la seva família perquè ha de cobrir l’assassinat d’una famosa locutora de televisió. Totes les mirades apunten a l’Anne, una amiga de l’Annika, però al seu entorn es mou una complexa trama de possibles sospitosos, tots amb motius per odiar la locutora, entre els quals hi ha una misteriosa estrella del pop.

Veure més detalls de la fitxa

L’Scooby-Doo i el monstre del llac Ness

L’Scooby-Doo i companyia han anat al castell dels Blake a visitar els avantpassats escocesos de la Daphne, i a col·laborar en la preparació dels jocs de les Highlands del llac Ness. Aviat coneixeran la Fiona Pembroke, una científica que continua provant de demostrar l’existència del llegendari monstre del llac, un misteri que no ha pogut resoldre ningú en 1.500 anys!

Veure més detalls de la fitxa

El viatge de la Jane

La Dra. Jane Goodall, prestigiosa primatòloga i naturalista que ara té 82 anys, ha renunciat durant les últimes dècades a la seva carrera científica per dedicar-se en cos i ànima a una noble missió: la defensa del nostre planeta. Més enllà de l’estudi i la protecció dels ximpanzés que tant s’estima, coneixerem la vida d’aquesta dona carismàtica a través dels seus familiars i col·laboradors i l’extraordinària tasca que desenvolupa divulgant un missatge d’esperança per a la humanitat, especialment adreçat a les generacions futures.

Veure més detalls de la fitxa

Doraemon, una odissea de l’espai

Doraemon i el seu inseparable Nobita tornen amb una aventura espacial en la qual demostren que l’univers no té secrets per a ells. Tot comença una tarda qualsevol, quan el grup d’amics es diverteix amb el Star Crush, un joc que els permet fer batalles ni més ni menys que… en l’espai! Quan Nobita, Doraemon i Shizuka tornen a la Terra, descobreixen que…

Veure més detalls de la fitxa

Cop de rock

Cop de rock és un missatge d’amor, d’admiració, i d’agraïment a les bandes mítiques que van fer possible el miracle del rock català a principis de la dècada dels 90 del segle XX i fins als nostres dies. També és un missatge d’estímul i record a un públic enfervorit que va omplir a vessar els recintes on tocaven, i que, amb el seu suport i amb l’expressió dels seus desigs i sentiments, van modelar i donar sentit a aquest moviment musical que va moure tota una generació.

Veure més detalls de la fitxa

El baró fantàstic

Mentre fa el primer passeig per la Lluna, l’astronauta Tony comprova estupefacte que no és ni de bon tros el primer a arribar-hi: Cyrano de Bergerac, els tripulants de la nau de Jules Verne i el famós Baró de Münchhausen li han arrabassat aquest honor. El Baró de Münchhausen el confon amb un Home de la Lluna i el convida a acompanyar-lo a la Terra.

Veure més detalls de la fitxa

Contes animats d’arreu del món – A través de la neu

A Tale from Japan


Després d’un llarg hivern i saturats de nevades, els germans Shiro i Kanko finalment poden sortir a jugar. Quan entren al bosc descobreixen ninots de neu fets per guineus i, tot i que els adults els han advertit que les guineus són molt múrries i entremaliades, decideixen anar a trobar-les. Llavors coneixen Konzaburo, la guineu blanca, que els ofereix unes boletes per menjar i els convida a un espectacle de llanterna màgica que tindrà lloc a l’escola de les guineus la propera lluna plena. Encara que no les tenen totes hi van…

Veure més detalls de la fitxa

L’Scooby-Doo! La música del vampir

La Velma enreda la colla per anar de vacances a un poblet de la zona dels pantans del sud dels Estats Units. Però quan hi arriben es troben que hi fan una fira del tema dels vampirs, i a en Shaggy i a l’Scooby no els fa gaire gràcia. Allà la Velma es troba amb un estudiós dels temes vampírics que ve d’una família de caçavampirs. Les coses es compliquen de mala manera quan apareix un vampir de veritat, que necessita casar-se amb una núvia humana per regenerar-se. L’escollida no és altra que la Daphne. I els nostres herois suen de valent per salvar la seva amiga dels ullals del vampir i per resoldre el misteri que envolta aquest personatge tan sinistre.

Veure més detalls de la fitxa

Babylon 5 – Temporada 5 – 5×13 El cos és la mare, el cos és el pare –

The Corps is Mother, the Corps is Father


Bester inicia dos nous alumnes perquè rebin la formació que els permeti arribar a ser membres del Cos. El seu aprenentatge s’altera quan un poderós telèpata sembla haver embogit i escapa cap a la Babylon 5. En Bester i els dos joves novells viatgen a l’estació per resoldre els embolics que pugui causar. La recerca els servirà per practicar els aspectes més delicats de la instrucció.

Veure més detalls de la fitxa

Contes animats d’arreu del món – La pastora i l’escura-xemeneies

A Story from Denmark


A una estança d’una casa elegant, les figures i pintures cobren vida quan les persones en surten. Damunt d’una tauleta hi ha dues precioses figures de porcellana: una delicada pastoreta i un escura-xemeneies que carrega una escala. Tots dos es professen un amor mutu i volen casar-se, però a l’avi de la pastoreta no li agrada la idea perquè la vol casar amb una talla de fusta amb peus de cabra que guarneix un armari. Com refusa aquest casament a contracor, la pastora decideix escapar amb l’escura-xemeneies per poder estar junts per sempre.


De Hans Chistian Andersen

Veure més detalls de la fitxa

L’Scooby-Doo! La llegenda del Fantosaure

En Shaggy no pot parar de cridar de resultes d’un ensurt que ha tingut quan investigaven una casa encantada amb tota la colla. El metge li diu que no ha de tornar a passar por i li prohibeix pujar a la Màquina del Misteri. La Daphne proposa que vagin a un balneari que hi ha al costat d’un poblet perdut al desert i…

Veure més detalls de la fitxa

Contes animats d’arreu del món – Merlí i els dracs

A Story from Wales


El jove Merlí viu com un proscrit. Ignora qui va ser el seu pare perquè la seva mare, després del seu naixement, es va refugiar en un convent i va fer vot de silenci. La vida de Merlí canvia quan es capturat per fer un sacrifici que calmi la insòlita fúria d’una muntanya. Al seu cim, el rei està tractant d’edificar una fortalesa, però la seva construcció és constantment interrompuda i sacsejada per terratrèmols. Els lligams que l’uneixen amb el món dels esperits ajuden Merlí que, amb poders màgics, descobreix que dins de la muntanya lluiten perpètuament dos dracs.

Veure més detalls de la fitxa

El coronel Macià

Elisabeth Joyce, una jove historiadora irlandesa, arriba a Barcelona el novembre de 1905, tot just per assistir a l’assalt de 200 militars amb destrals a l’impremta del setmanari Cu-Cut i a la redacció del diari La Veu de Catalunya. Elisabeth presencia espantada els fets i la tempesta política que desencadenaran enfrontant l’exèrcit amb els partits catalanistes. Els militars de tota Espanya se solidaritzen amb els oficials assaltants, tret d’un que planta cara de manera decidida i ferma als seus companys. És el Tinent Coronel en cap de la Comandància d’Enginyers de Lleida. El seu nom és Francesc Macià i Llussà.

Veure més detalls de la fitxa

Viatge al centre de la terra 2. L’illa misteriosa

En Sean rep un missatge de socors des d’una misteriosa illa, que no apareix en els mapes. Es tracta d’un lloc amb estranyes formes de vida. Sean emprendrà la cerca acompanyat del seu padrastre Hank, el pilot d’helicòpter Gabato i la seva bonica i temperamental filla Kailani.

Veure més detalls de la fitxa