Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir – 1×22 La Princesa Fragància – Princesse Fragrance

La Rose, una companya de classe de la Marinette, és una fervent admiradora del príncep Ali, del regne de Kowar, que està de visita a París, i intenta posar-se en contacte amb ell. Però, com és habitual, la Chloé s’interposa i acapara tot el protagonisme. L’Esfinx aprofitarà el desengany i la ràbia de la Rose per aconseguir els Miraculus de Ladybug i Cat Noir.

Veure més detalls de la fitxa

Junts i res més

La Camille és una noia solitària que treballa de dona de fer feines a les nits i dibuixa en el seu temps lliure. Viu de lloguer a les golfes d’un bloc de pisos de París. En Philibert és un excèntric jove de família aristocràtica que viu en un ampli pis del mateix edifici amb el seu amic Frank, un cuiner maleducat i faldiller, però que n’està molt de la seva àvia, la Paulette.

Veure més detalls de la fitxa

Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir – 1×21 Pixelator – Numéric

La classe de la Marinette fa pràctiques a l’hotel del senyor Bourgeois, el pare de la Chloé. Casualment l’estrella de rock Jagged Stone entra a l’hotel i demana la suite més luxosa. Tot sembla tranquil fins que un fan de l’Stone, que l’ha seguit per tots els concerts, aconsegueix entrar a l’hotel per fotografiar-se amb el seu ídol, però l’equip de l’Stone el fa fora de mala manera.

Veure més detalls de la fitxa

Creature Comforts – Temporada 1 – 1×06 A menjar – Feeding Time

Com s’ho fa una gavina amb artritis per arribar a una bossa de patates fregides? Com afecten les ostres al cervell d’un gos coniller? El pinso que mengen els animals és tan bo com sembla? I si un colom mengés pollastre, se’l podria considerar un caníbal? Aixequeu la tapa del cubell d’escombraries i descobrireu qui hi ha fet una visita durant la nit.

Veure més detalls de la fitxa

Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir – 1×20 El guitarrista malvat – Guitar Vilain

Al Jagged Stone, l’estrella del rock, li surt un competidor jove i arrogant, anomenat XY, que el desbanca en la llista dels més venuts i deixa el Jagged en segon lloc. La discogràfica pressiona el Jagged, perquè canviï d’estil, però s’hi nega en rodó. L’Esfinx, llavors, aprofita la ràbia i la frustració del cantant per obtenir els prodigis de Ladybug i el Gat Noir.

Veure més detalls de la fitxa

Rumors i mentides

Olive Penderghast, una estudiant víctima de moltes bromes i amb poca popularitat, el contrari que la seva amiga Rhiannon. Per tal de guanyar protagonisme, Olive s’inventa que ha perdut la virginitat, però això acaba convertint-se en un rumor de masses i la converteix en una noia admirada i respectada. Amb aquesta farsa s’inicia un cercle viciós de rumors i mentides que acaben distorsionant la realitat fins a uns extrems inesperables.

Veure més detalls de la fitxa

La classe d’esgrima

Endel Nelis és un jove campió d’esgrima que, per fugir de la policia secreta russa, es veu obligat a tornar a la seva ciutat natal. A Haapsalu (Estònia) es converteix en professor d’educació física en una escola local, trobant la felicitat gràcies als seus alumnes, a qui ajuda i inculca la seva passió per l’esgrima, convertint-se en un model a seguir.

Veure més detalls de la fitxa

Babylon 5 – Temporada 5 – 5×09 El regne dels cecs – In the Kingdom of the Blind

Els telèpates d’en Byron s’han amagat entre les parets de l’estació i Bester prova de solucionar el conflicte. A més, diversos telèpates rebels segueixen lliures i disposats a la brega. Alhora, l’Aliança desconeix qui prepara els atacs a les seves naus i diferents races se n’acusen i disputen. A Centauri Primer, G’Kar i en Londo decideixen alliberar Na’Toth, que encara continua presa en una cel·la del palau reial.

Veure més detalls de la fitxa

Contes animats d’arreu del món – La carbassa màgica

A Tale from China


Sembla un dia de sort per a Wang Bao! Ha pescat una carbassa màgica que li concedeix tot allò que vulgui. D’ella rep tota mena de presents, des d’àlbums de còmics fins a diners en efectiu. No obstant això, molt aviat descobreix que tots aquests regals són robats a algú altre. Però quan prova de restituir-los, tots acaben de tornada. Quan tracta de pensar sobre coses que no vol, la carbassa també li concedeix perquè, en el fons, Wang Bao les vol realment. I és que dintre la carbassa habita un esperit maligne…

Veure més detalls de la fitxa

Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir – 1×18 La titellaire – La Marionnettiste

Quan fa de cangur de la Manon, la Marinette la deixa jugar amb uns ninos de Ladybug i del Gat Noir que s’ha fet ella mateixa amb roba. Són les joguines preferides de la nena, i se les vol endur a casa. Però quan la seva mare li diu que no, la Manon s’enrabia i obre les portes a la invasió d’un akuma malèfic enviat per l’Esfinx.

Veure més detalls de la fitxa

Amb C majúscula – Temporada 4 – 4×02 No t’ho pots emportar – You Can’t Take It with You – a)

Després de deixar la quimioteràpia, la Cathy té més energia i prepara les coses per quan ella ja no hi sigui. L’Andrea té problemes a les classes de disseny. La professora particular de l’Adam li demana que la desvirgui. En Paul s’adona en una entrevista a la ràdio que vol estar més a prop de la seva dona. En Sean vol desitjar que la Cathy no mori sota una pluja d’estels fugaços

Veure més detalls de la fitxa

L’inspector Lavardin

El cos nu, amb la paraula «Porc» escrita en vermell sobre el cul del notable Raoul Mons, escriptor catòlic que acaba de fer prohibir una obra teatral blasfema, és trobat en una platja de la Bretanya. L’Hélène és vídua per segona vegada, ja que el seu primer marit va desaparèixer al mar. Va ser un amor de joventut de l’inspector Lavardin encarregat de la investigació.

Veure més detalls de la fitxa

Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir – 1×17 Antibug – AntiBug

Després d’haver salvat la Sabrina, que s’havia convertit en la Invisible, Ladybug tracta la Chloé de mentidera, una crítica que la filla de l’alcalde encaixa molt malament. L’Esfinx aprofita el disgust i la ràbia de la Chloé per akumatizar-la i convertir-la en l’Antibug. Ladybug s’haurà d’enfrontar a una adversària que té els mateixos poders que ella. Se’n sortirà?

Veure més detalls de la fitxa

13 dies d’octubre

El 3 d’octubre del 1940 Lluís Companys, president de la Generalitat a l’exili, és traslladat i empresonat al Castell de Montjuïc, a l’espera de ser jutjat. Les autoritats franquistes l’acusen de promoure l’assassinat d’innocents i de delictes de rebel·lió contra l’Estat. Companys, ensorrat, espera la mort convençut que aquest judici serà una fal·làcia i la seva condemna, un mer tràmit.

Veure més detalls de la fitxa

Sicko

Documental que desvela les profundes injustícies de l’assistència sanitària als Estats Units. Coneixerem les interioritats d’un sistema de salut corrupte i abusiu, basat en els serveis mèdics que presten les mútues privades, que deixa sense atenció mèdica gairebé 50 milions de ciutadans i que, alhora, maltracta els assegurats escatimant-los les prestacions i la cobertura a què tenen dret…

Veure més detalls de la fitxa

Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir – 1×16 Animan – Animan

Mentre el Nino, l’Adrien, la Marinette i l’Alya organitzen una cita a quatre bandes al zoo de París, el Kim es dedica a provocar la nova pantera que acaba d’arribar. Com sempre, l’Esfinx ho aprofitarà per intentar sembrar el caos a la ciutat. Ladybug i el Gat Noir hauran de deixar de banda els assumptes amorosos per salvar la ciutat un cop més.

Veure més detalls de la fitxa