Moriràs en 3 dies

En un petit i idíl·lic poble al costat d’un llac austríac, la Nina, el Martin, la Mona, l’Alex i el Clemens són amics que celebren el final de l’institut. La Nina és la primera a rebre un estrany missatge de text en el seu telèfon mòbil: “Moriràs en tres dies”. Al principi creu que és una broma de mal gust, però llavors, en Martin, és cruelment ofegat en el llac.

Veure més detalls de la fitxa

Contes animats d’arreu del món – Omuninyan

A tale from Namibia


Pobra Omuninyan! Cada dia, ha de suportar maltractaments de la madrastra i la germanastra. Es veu obligada a cuinar, netejar i fer altres tasques mentre li fan burla amb el malnom de “Cendrosa”, aprofitant que el pare passa molt temps fora. Quan arriba una invitació per a una festa organitzada per Totwe, cap de la tribu, a Omuninyan li neguen l’oportunitat d’assistir-hi. Mentre plora, l’esperit del vent ajuda màgicament l’Omuninyan perquè vagi a la festa. L’esperit demana només una cosa: ha de tornar a casa abans que el sol il·lumini el cel.

Veure més detalls de la fitxa

Asterix – 07 Asterix i Cleopatra – Astérix et Cléopâtre

Juli Cèsar es burla de Cleopatra: els romans construeixen uns temples i uns fòrums magnífics, mentre que els egipcis no construeixen res des de les Piràmides. Vexada, Cleopatra encarrega al seu arquitecte Numerobis que basteixi un palau per a Cèsar en 3 mesos. Davant el repte, viatja al poblet d’Armòrica, on Panoràmix, Astèrix i Obèlix es decideixen a viatjar a Egipte per ajudar-lo.

Veure més detalls de la fitxa