L’inspector Lavardin

El cos nu, amb la paraula «Porc» escrita en vermell sobre el cul del notable Raoul Mons, escriptor catòlic que acaba de fer prohibir una obra teatral blasfema, és trobat en una platja de la Bretanya. L’Hélène és vídua per segona vegada, ja que el seu primer marit va desaparèixer al mar. Va ser un amor de joventut de l’inspector Lavardin encarregat de la investigació.

Veure més detalls de la fitxa

Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir – 1×17 Antibug – AntiBug

Després d’haver salvat la Sabrina, que s’havia convertit en la Invisible, Ladybug tracta la Chloé de mentidera, una crítica que la filla de l’alcalde encaixa molt malament. L’Esfinx aprofita el disgust i la ràbia de la Chloé per akumatizar-la i convertir-la en l’Antibug. Ladybug s’haurà d’enfrontar a una adversària que té els mateixos poders que ella. Se’n sortirà?

Veure més detalls de la fitxa

13 dies d’octubre

El 3 d’octubre del 1940 Lluís Companys, president de la Generalitat a l’exili, és traslladat i empresonat al Castell de Montjuïc, a l’espera de ser jutjat. Les autoritats franquistes l’acusen de promoure l’assassinat d’innocents i de delictes de rebel·lió contra l’Estat. Companys, ensorrat, espera la mort convençut que aquest judici serà una fal·làcia i la seva condemna, un mer tràmit.

Veure més detalls de la fitxa